Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle birazcık kendi durumumdan bahsetmek istiyorum. Böylelikle durumumu göz önünde bulundurarak yardımcı olabileceğinize inanıyorum.
Ben yurt dışında büyüdüm ve buraya temelli dönüş yapalı 2 sene oluyor. Yurt dışında hava bulanıklığından dolayı hormonların gelişimi yavaşmış istatistiklere göre.. Orada doktora adet düzensizliği için gittiğimde normal demişlerdi, cok yumurtan var cabuk hamile kalirsin dediler.. Buraya geldiğimde ilk sene devam etti bu duzensizlik. Doktora gittim burda da, polikistik over dedi cekildi kenara doktor.. İnternette de arastirma yaptim ve internetteki bilgilerin en kotulerini okudukca umutsuzluga kapildim haliyle.. Sonrasinda bünyem buranin iklimine alisinca döngüm 35-36 ya düşmüştü.. Soğan kürü yaptığım dönemdi, faydasını da gördüm elhamdulillah. Evlenmeden 2 ay önce yasmine başladım. Yani geçen sen hazirandan beri kullanıyordum.. Taa ki geeçen ay bırakana kadar. Son adetimi gördüm ve yasmin döngüme göre aslinda gecen hafta 16 mayıs rgl olmam gerekiyordu.. Gelmedi, yani gecikmedeyim. Ama gecen haftadan beri akintim var. Oyle yumurta aki gibi degil ama beyaz akışkan bir akıntı.
Vucut alismaya calisiyor diye mi gecikti diye dusunuyorum.. Ya da polikistlerden dolayi mi?