doğum konusunda kız anneye benzer mi?

hadeng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
19
0
86
İzmir
selam kızlar.35 haftalık hamileyimm normal doğum istiyorum ama merak ettiğim doğumu kolay olan annelerin kızlarınında doğumu kolay mıolur bu konuda bi kalıtsallık var mıdır.annemin doğumları kolay olmuş.tecrübe ve duyduklarınızı bekliyorm.

Alakası olduğunu sanmıyorum tabii bu benim fikrim..

Hayırlı doğumlar..ınş anneniz gibi siz de kolayca doğum yaparsınız.::)

walla bende öyle duydum genelde öyle diyolar ama benm annemn hiç bulantısı olmamıs cok rahatmıs 3 kardesiz 3ümüzde cok rahat ve normal dogum yapmıs ama ben hamilelgimin ilk 3 ayını hep yatarak gecirdim her yedgimi cıkardım bu konuda benzememiş olsamda normal dıgum konusunda benzemek isterdim kaydirigubbakcemile3 kayınvalidem desen oda bütün cocuklarını normal dogum yapmıs bi görümcem hariç digerleri sezeryan yapmıs belli olmuyo yane bünyeyle alakalı cnm inş normal dogum yaprsın hatta inş normal dogum yaparızkaydirigubbakcemile3:Saruboceq:

bence bünyeyle alakalı canım benim hamileligimin annemle hiç alakası yok mesala ben çok rahat geçiriyorum ama annem 9 ay boyunca yatmış dogumları kolaymış hamileligim benzemedi bakalım dogum benzermi ama pek sanmıyorum herkezin bünyesi farklı

benım en buyuk korkum buydu hamıle kalmadan önce. annemın 2 ölü dogumu (sorunlu gecen hamılelıkten ötürü) var. ben de zaten yuksek tansıyondan ötürü beslenememısım anne karnında 1bucuk kılo dogmusum. zavallı annecıgım 9ay yatmıs benım ıcın. çok şükür benım hamılelıgımın annemle alakası yok problemım olmadı su ana kadar. bencede bünyeyle alakalı. hepimize saglıklı ve kolay dogumlar...

canım benım çok saçma gelıcek ama ben bu konuyu doktoruma sordum ama tabı koca karı masalı olarak deyıl :) bana sadece sorduğu sen yapı ve benzerlık olarak anne tarafınamı baba tarafınamı benzıyorsun dedı bende baba tarafına benzedığım ıcın yanı halamların doğumları hep kolay olmus yanı benzerlık yapı vucut yapısıyla alakalı kımı anesının yapısını alır kımı babasının yanı ya hala yada babanne fizyolajısıne gırıyo neysekı çatılarım geniş inş istedığım gıbı normal doğum yaparım yardımcı olmusumdur inş :)

canım benım çok saçma gelıcek ama ben bu konuyu doktoruma sordum ama tabı koca karı masalı olarak deyıl :) bana sadece sorduğu sen yapı ve benzerlık olarak anne tarafınamı baba tarafınamı benzıyorsun dedı bende baba tarafına benzedığım ıcın yanı halamların doğumları hep kolay olmus yanı benzerlık yapı vucut yapısıyla alakalı kımı anesının yapısını alır kımı babasının yanı ya hala yada babanne fizyolajısıne gırıyo neysekı çatılarım geniş inş istedığım gıbı normal doğum yaparım yardımcı olmusumdur inş :)

bence benziyor. benim herşeyim anneme çekmiş:) ama annem gibi normal doğum yapamıycam. ne yazıkki bu hakkım elimden alındı. ama yapmayı genç kızlığımdan beri çok istemiştim annem zor doğum yapmış ona rağmen ama kısmet değişlmiş.

Bence benzemiyor. Bende hep benzediğini düşünürdüm ama ilgisi yok. Herkesin biyolojik yapısı farklı

pinkaya87 üzüldüm canım bu kadar gereksız yere korkuyorum sezeryan olucam dıyenler varken sen ısterken nıye elımden alndı dıye yazdın sebebı özel deyılse merak ettım doğrusu :(

benim hamileliğim anneme benzemiş. ablamında öyle. annem 3-4 gün bulantı yaşamış bende de aynen öyle oldu.

ben erken doğum kalıtsal mı die sormuştum doktoruma olmadığını söylemişti sanırım böyle şeyler kalıtsal değil.

pinkaya87 üzüldüm canım bu kadar gereksız yere korkuyorum sezeryan olucam dıyenler varken sen ısterken nıye elımden alndı dıye yazdın sebebı özel deyılse merak ettım doğrusu :(

dış gebelikten sezeryan oldum ne yazıkki bu nedenle bu doğumumda sezeryan olucak

ben çok zor doğmuşum kardeşim ise çok kolay,annemin 2 doğumu birbirine benzemiyorken benimkinin nasıl olacağını bilemedim kaydirigubbakcemile3
inşallah sağlıklı doğar bebişlerimiz en önemlisi bu tabi inşallah kolay doğumlarımız olur

bn anneme hiç benzememişim annem 3taneyide normal doğum yapmış ben sezeryan oldum mecburi.

Back
X