Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Tabiki en sağlıklısı normal doğum şeklidir. Ben 3 ay önce doğum yaptım. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hep ben nasıl doğuracağım dedim durdum. Çünkü aşırı korkak bir insanım, gece kız kardeşim tuvalete kalkardı ben karanlıkta onu gördüğümde korkar, deli gibi çığlık atardım. Korkmamam için emekleyerek gidip gelmeye başlamıştı. Hem normal istiyor, hemde korkuyordum. Ben kulak estetiği olmuştum lokal anesteziyle, o kadar zor geçirdim ki operasyonu doktorum kızım sana benden bir abi tavsiyesi sen sakın normal doğum yapma demişti. Neden diye sordum bir de kendimi bilmez mişim gibi, kaldıramazsın çok büyük travma olur senin için demişti. Allaha hep hayırlısı için dua ettim. Ve bebeğim makat gelişti, doktorum 36.haftada artık dönmesi imkansız demişti, ki dönmedi sezeryan oldum. Benim için hayırlısı gerçekten buymuş. Rabbim biliyor kulunu, ameliyata bile ağlayarak girdim. Ameliyat sırasında uyandım, karnıma şiddetli bir şekilde bastırıyorlardı hiç bir şekilde hareket edemiyordum, o acıyı hissediyorum ama, normalde uyuşturucu bir ilaç vermeleri gerekiyormuş hatırlamamam için sonradan öğrendim, normal bir durum değilmiş. Bunu sizi korkutmak için değil, hastane ve doktor seçiminizi iyi yapmanız için söyledim.