dogum korkusu yasayanlar...

aselyusra

ömrümmmm
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2012
28
6
88
Benim ikinci dogumum olacak insallah ama cok korkuyorum yenemiyorum bu korkuyu ilkim beni biraz fazla yipratmisti ondan sanirim sizce bilerek sezeryan secmelimiyim...

Benim ikinci dogumum olacak insallah ama cok korkuyorum yenemiyorum bu korkuyu ilkim beni biraz fazla yipratmisti ondan sanirim sizce bilerek sezeryan secmelimiyim...
ilki normal mi sezeryan mı ... bende endişeliyim biraz ama normal olursa çok mutlu olurdum elimden geleni yapıcam bunun için..

ilki normal mi sezeryan mı ... bende endişeliyim biraz ama normal olursa çok mutlu olurdum elimden geleni yapıcam bunun için..
İlkim normal oldu ama cok zor oldu yiprandim ilk oldugu icin tam olarak nasil olacagini bilmeden gitmistim ama simdi biliyorum ve korkuyorum

İlkim normal oldu ama cok zor oldu yiprandim ilk oldugu icin tam olarak nasil olacagini bilmeden gitmistim ama simdi biliyorum ve korkuyorum
ya her şekilde zor zaten önemli olan sonrasında toparlanabilmen. normal doğumda daha çabuk oluyormuş. hiç sezeryan öneren duymadım.ağrı olmasın diye sezeryan isteniyor genelde ama yine ağrı çekiliyor sonuçta ve karın kalıyo ve benim istemediğim bi durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…