Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de ilk hamileliğim az bi zaman kaldi salı günü belli olcak inşallah. Bende biraz tedirginim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorumArkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...![]()
Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyütün inşallah kızınızı darısı bizlere inşallahİlk önce sağlıkla kucağınıza alın inşallah
2 ay önce doğum yaptım. Hep normal istiyordum korkuyordum biraz ama istiyorum kendimi alıştırmıştım.
ve 36.Haftada kızım gelişmediği için sezeryan olmak zorunda kaldım. O an düşündüğüm sadece kızımın iyi olmasıydı. 34. Haftada kalmıştı çünkü 2 hafta gelişmemiş çok korkmuştum.
Epidural sezeryan oldum. Sadece 1 hafta zor sonra geçiyor herşey. O minik mucizeyi kucağına alınca bitiveriyor
Hiç korkma![]()
Korkma lutfen,ne kadar mukkemmel bir an bilsen, zor olur olmaz oayri bir durum ama inanki saglikli olmasindan daha önemli birsey yok.aikisina birak bol dua et, bi daha,en azindan bi sure karninda bebeginle suan yaptıklarını yapamican namaz kilip dua etmek gibi en derin duygularin dibine vurmak gibiArkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...![]()
Arkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...![]()
İnşallah iyi geçecek cnm allah büyükBenim de ilk hamileliğim az bi zaman kaldi salı günü belli olcak inşallah. Bende biraz tedirginim ama kendimi rahatlatmaya çalışıyorum![]()
Allah razı olsun canım son günler geldi vallaİnşallah iyi geçecek cnm allah büyükdualarım hepinizle
![]()
Cok şükür cnm geldiği gibi de geçip gidecek inşalalhAllah razı olsun canım son günler geldi valla❤
![]()
Inşallah canim benim inşallahCok şükür cnm geldiği gibi de geçip gidecek inşalalh ☺☺☺
Dogurdunuz mu .korktuğunuz kadar varmiymisArkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...![]()
Bu 3.dogumum olacak hepsi normal dogum tecrubeli olmama ragmen ben bile korkuyorum emin olabilirsinArkadaşlar doguma 1 ay kaldi ve ben dogumdan ckk korkuorum ilk hamileligim her gece ruyamda gorup baagiriorum ...![]()
Dogurdum cok sukur . Biraz zor oldu ama cougumu kucagima alinca unuttum herseyiDogurdunuz mu .korktuğunuz kadar varmiymis
Doğum hikayenizi anlatmak ister misiniz yada daha önce paylaştığıniz bir başlık var mı ordan okuyayimDogurdum cok sukur . Biraz zor oldu ama cougumu kucagima alinca unuttum herseyi
Allah analı babalı buyutsunDogurdum cok sukur . Biraz zor oldu ama cougumu kucagima alinca unuttum herseyi