dogum korkusu:((

dceymelikem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
141
4
48
Ankara
Kizlar dogumuma on gun belkide daha az kaldi ben korkmaya basladim normal dogum sirasinda neler yasadiniz suni sanci cok caninizi yaktimi epiduralin bi riski varmi ilk nst me yarin giricem yardim lutfen tecrubelerinizi paylasin

Canım benim korkma sana ufak bir hikaye anlatıyım gerçek olmuş akrabam kendisi doğum sancıları tutunca hastaneye koşa koşa gitmişler eşiyle eşimin yiğeni oluyor daha sonra ilk olduğu için ne yapacağını bilmiyor tabi hemşire sedyeye çık demiş bir söyleyince hemen doğuracak sanmış halbuki açılmasını kontrol edecek neyse çıkmış korkudan ölecektim diyor anlatırken bana ebe bakmış biraz koridorda yürü tam açılma yok demiş yürürken bu korktu yaa burda gülmüştüm kendide gülerek anlattı :) eşini koridorda görünce gidelim başka hastaneye diye kandırıp hastaneden kaçıyor bir başka hastaneye gidiyorlar neyse doğumhaneye direk alıyorlar ordada tam doğum yapan bir kadına rastlıyor korkudan tuvaleti geliyor ve gidiyor korkudan suyu gelmiş meğersem neyse sonra korkudan tabi sancısıda kesilince eşine diyorki herhalde yanlış alarm :) diye eve dönerken tekrar sancısı sıklaşmaya başlamış tabi doğumu da başlamış arabanın içinde en son yol üzerindeki bir hastaneye girmişler acil olarak sedyeyle almışlar kızcağızı sonra girmiş doğuma ve girmesiyle doğurması bir olmuş diyebilirim sadece dikiş atılmış onuda sinek ısırığı gibi hissettim o anda çünkü kucağımda dünyalar tarlısı cennet kokulum geldi dedi tabi oanda bende ağladım korktuğum kadar yokmuş dedi kocasına üzüldü çok koştur koştur bütün gece tabiiii yani son sözü boşuna kaçmışım dedi ve normal yaptı iğne filn yok hepsi bu kadar :)

Arkadaşım benim buçuk sene önce normal doğum yaptım.... Şimdi ikinciye hamileyim Allah nasip ederse yine normal olsun diye düşünüyorum... Doğumdan daha zor olan korkusu aslında... Çekeceğin sancı adet sancısının çok daha kuvvetlisi zor am dayanamayacak kadar değil... Çoğumuz böyle dünyaya gelmiş... Sen niye yapamayacaksın....Eşim bana sancı aralarında böyle diyordu...

Sonunda yaşadığın duygu ise anlatılamaz... Çok çok güzel... her sancı bebeğini sana yaklaştıracak... Bunu düşün... Sezeryanmda ihtiyaç halinde tabii ki tercih edilir... Kendini şartlandırma... Hayırlısını iste...

bu konuyu açtım gecesine suyum geldi kızlar doğuma gittim 6 saat kıvrandım canım çok yandı şimdi 8 günlük bir bebeğim var uyuyor yanımda ben iyyim ama çok pişmanım kontrollerimi yaptırdığım özelde o sırada 1 saat beklemeniz gerekcek dr doğumda dediler bende doğum evine devlete gittim acıdan öldüm korkutmak istemem ama epidural olun özelde olun

ben kurtuldum darısı sizlere kızlar sağolun yorumlar için ama gerçekten çok zor bişey erkeklerin özelliği ne acaba :/

vallahi aynı korku bende de var ama ben hamile olmadığım için rahatım doğuma gitme şansım yok yani:) ben kontrol için gidince doktorla pazarlığa girişeceğim tam uyutacaksa hamile kalacam yoksa hiç düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…