Canım benim korkma sana ufak bir hikaye anlatıyım gerçek olmuş akrabam kendisi doğum sancıları tutunca hastaneye koşa koşa gitmişler eşiyle eşimin yiğeni oluyor daha sonra ilk olduğu için ne yapacağını bilmiyor tabi hemşire sedyeye çık demiş bir söyleyince hemen doğuracak sanmış halbuki açılmasını kontrol edecek neyse çıkmış korkudan ölecektim diyor anlatırken bana ebe bakmış biraz koridorda yürü tam açılma yok demiş yürürken bu korktu yaa burda gülmüştüm kendide gülerek anlattı :) eşini koridorda görünce gidelim başka hastaneye diye kandırıp hastaneden kaçıyor bir başka hastaneye gidiyorlar neyse doğumhaneye direk alıyorlar ordada tam doğum yapan bir kadına rastlıyor korkudan tuvaleti geliyor ve gidiyor korkudan suyu gelmiş meğersem neyse sonra korkudan tabi sancısıda kesilince eşine diyorki herhalde yanlış alarm :) diye eve dönerken tekrar sancısı sıklaşmaya başlamış tabi doğumu da başlamış arabanın içinde en son yol üzerindeki bir hastaneye girmişler acil olarak sedyeyle almışlar kızcağızı sonra girmiş doğuma ve girmesiyle doğurması bir olmuş diyebilirim sadece dikiş atılmış onuda sinek ısırığı gibi hissettim o anda çünkü kucağımda dünyalar tarlısı cennet kokulum geldi dedi tabi oanda bende ağladım

korktuğum kadar yokmuş dedi kocasına üzüldü çok koştur koştur bütün gece tabiiii

yani son sözü boşuna kaçmışım dedi ve normal yaptı iğne filn yok hepsi bu kadar :)