38 doldu nst de sancı cıktı sevındım biraz bende normal doğumdan korkuyordum son randevuya gittiğmde sait bey cok yoğundu 4 5 tane sezeryan yapmıs vardı karsıydım onlarla konusunca ıyıce karsı durdum ıkıncı hamıle olanlar vardı karnını gösterdı daha 4 ayda dıkıslerı gerılmıs kız dıyo bunye meselesı dıyolar yalan herkez zorluğunu yasıyo cıplak ayakla gezen ınsandım dıyo ikiz erkeklerı varmıs 5 yasına basmıs ıkı gun yalın ayak yurım 3 uncu gunu acısı cıkıyo dedı resmen yalvarmıs normal doğursun dıye sımdıde yalvarır oldum allahım bır sorun cıkmasın çatır çatır normal doğurucam :) inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş benım tek korkum sunni sancı
ahh ne güzellll, nstye her girişimde sancı çıksın diyorum ama tık yok :)
salı gecesi hiç uyumadım, bizim oğlan durmadı.
sabah ağlamaktan ve kendime sövmekten bi hal oldum.
kalktım koltukları çektim, yollukları çırptım, insin kanala da sancım olsun diye. yine olmadı...
eşimle anneme diyorum "ben gidiyorum doktora, kessin alsın bebeği, dayanamıyorum, gerile gerile uyumak istiyorum, kaburgalarım acıyor, güm güm vuruyor, siz bana hiç acımıyosunuz, acısanız sezaryen olmama izin verirsiniz...."
onlardan gelen cevaba daha çok sinir oluyorum: "bir hamile sen misin?"
offff, çarşamba günüm ağlamakla geçti, sonra da bu düşünceme sinir oldum, ne biçim anneyim ben diye yine ağladım...
dün gece mışıl mışıl uyudum :)
bugün normal doğumu istiyorum :)
ama biliyorum kesin 40 haftam dolacak ve ben sezaryen olacağım mecburen

hayırlısı diyelim...
39'a girmiş buluuyoruz biz de, aynıyız zaten biliyorsun...
benden önce doğum yaparsan ne yap yap bana mail at, nsl oldu falan... ok.