Doğum Lekesi

ayca02

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2022
3
0
1
23
Öncelikle herkese merhaba Bu yazıyı gören herkes lütfen bilgisi olan cevap versin benim için çok önemli bir şey çünkü
16 günlük hamileyim Cuma günü ögrendim Bayramda ve 5-6 gün önce ciğer doğramıştım hamile olduğumu bilmeden o ara yüzüm çok kaşınmıştı ve yüzümü kaşıdım şey derler ciğerli elinle bi yere dokunursan çocuğun orasında iz olur falan ilk batıl inanç falan sanıyordum ama tanıdıgım bi kaç kişide var daha küçük yA 16 günlük iz falan olur mu acaba bilgisi olan yazabilirmi lütfen

Kafanıza takmayın, çevremde bir sürü insan var ben hamileyken dokundum hiçbir şey olmadı diyen en basit örneği ablam, maşallah iki çocuğunda da iz yok. Sanırım biraz inanarak, bilerek yapınca oluyor.
Oğlunun ayağının altında zeytin izi vardır mesela sırf iz olsun diye, misafirlikte dolaptan gizli gizli zeytn yemiş ayağının altını kaşımış

İnşallah bizde de bişi olmaz cünkü 1,bucuk yanında oglum var hamileyken onun üstüne çok titredim karnındakine yapamadım aynısını diye kendimi suçlarım bilirim kendimi dualarınızı esirgemeyin

İnşallah bizde de bişi olmaz cünkü 1,bucuk yanında oglum var hamileyken onun üstüne çok titredim karnındakine yapamadım aynısını diye kendimi suçlarım bilirim kendimi dualarınızı esirgemeyin

Elbette, insan gerçekten hiçbir şey olmasın istiyor.
Siz içinizi ferah tutun, Allah'ın izniyle bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…