doğum mu acaba:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
akşam nişanım geldi hastaneye gittik ebe çatı muayenesi yaptı sancı yoktu yarın kendi doktoruna görün dedi:( kanamam var acaba doğum mu başladı çatı muayenesi kanama yapar mı:( bekleyip sabah doktorumuma mı görüneyim acil hastaneye mi gideyim:(

Çok korkuyorum

Çok korkuyorum

Rica ediyorum hastaneye gidin.

Özel, tam donanımlı ve acilinde bazen kadın-doğum doktorlarının nöbetçi olduğu bir hastane olabilir.

Ebenin verdiği bilgilerle kalmayın. İnşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

akşam nişanım geldi hastaneye gittik ebe çatı muayenesi yaptı sancı yoktu yarın kendi doktoruna görün dedi:KK43: kanamam var acaba doğum mu başladı çatı muayenesi kanama yapar mı:KK43: bekleyip sabah doktorumuma mı görüneyim acil hastaneye mi gideyim:KK43:
Sağlıkla gelsin bebeğin doktora gidin hemen

Çati muayenesi kanama yapabiliyor evet. Hayirla kurtulun ins

Dogum baslamis evet bir kac saate belki suan bile sancin baslayabilir...tez zamanda bebisini sag saglim kucagina alirsin insallah...

Sağ selim doğsun inşallah. Doğum başladı görünüyor. Gecikmeden tam donanımlı bir hastaneye gidiniz. Riske atılabilecek birşey değil zaten.. Allah yardımcınız olsun..

Son düzenleme:
bi gelişme yok hala sancım yok denecek kadar az

bebek alttan çok sıkıştırıyor yüremiyorum:(

Ay canım inş bi sıkıntı olmadan bebeğini kucağına alırsın.. bn de günüm 2 gün geçti ve ne sancı ne bişey var korkuyorum hayırlısı haber ver hastanedemisin

Back
X