- 8 Eylül 2016
- 135
- 173
- 23
- 33
- Konu Sahibi gizemggizem
Arkadaslar lavaboda once pembemsi bir akinti ardindan birazda su geldi 36+4 haftlik gebeyim dogum baslangici olbilir mi agrim sancim falan yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar gunu baya bi kan geldi doktoru arayip hastaneye gittik 4 defa nst ye aldi ikisinde sanci 50 ye kadar cikti sonra gecti tetikte bekliyorumnisan olabilir
dogum simdi deilsede yakindir muhtemelen
o zaman suyu takip edinPazar gunu baya bi kan geldi doktoru arayip hastaneye gittik 4 defa nst ye aldi ikisinde sanci 50 ye kadar cikti sonra gecti tetikte bekliyorum
Cok azda gelebiliyor muSu geldiyse azda olsa acile git sızdırma şeklinde geliyor olabilir
Amin insallah bebegimin kilosu falan iyi allaha sukur 16 haziran olarak gozukuyor sata gore ama erken dollenme olmus doktor 20 gun once gelebilir demisti cuma gunu kontrolum var ama bebisim cumayi beklemeyecek sanirimo zaman suyu takip edin
suyunuz azalmadigi surece nisan gelmesinde bi sakinca yok
nisan ve sanciyla evde bekleyebiliriz sadece su gelirse acil hastaneye gidiyoruz bebek susuz falan kalmasin
demekki kilosu vs iyi ki dr onlemeye çalismamis gelirse gelsin demis
Alalh kolay dogumlar ansip etsin insallah
Sızdırma az az çamaşıra gelirmiş canım annem öyle söylediCok azda gelebiliyor mu
Doğum baslamis olabilir erken doğum belirtileri bunlarArkadaslar lavaboda once pembemsi bir akinti ardindan birazda su geldi 36+4 haftlik gebeyim dogum baslangici olbilir mi agrim sancim falan yok
Erken döllenme olmuşsa kesin doğumdur canım allah yardimcjn olsun sagsaglim al kucaginaAmin insallah bebegimin kilosu falan iyi allaha sukur 16 haziran olarak gozukuyor sata gore ama erken dollenme olmus doktor 20 gun once gelebilir demisti cuma gunu kontrolum var ama bebisim cumayi beklemeyecek sanirim
Amin insallah ollusumum hic gelmeye niyeti yok nst de sanci cikiyo ollusum kaciyo sanki gogus altinda tekme atip duruyoErken döllenme olmuşsa kesin doğumdur canım allah yardimcjn olsun sagsaglim al kucagina
Amin insallah canimBazen Olur öyle heyecan ve stresten sağlıkla gelir inşallah canm darısı basima
Hamile misin sendeAmin insallah canim
Canım göğüs altı tekmelerine bakma sen ben doğurmak için çatala çıktığımda ayakları hala oradaydı zayıf bir anneyim. Ikındım çıktı. Hatta ben kendi kendime diyordum bu çocuk hala burdan vuruyor nasıl doğacak diyeAmin insallah ollusumum hic gelmeye niyeti yok nst de sanci cikiyo ollusum kaciyo sanki gogus altinda tekme atip duruyo
Ayy rabbim kolayligini versin insallah ben cok zayifta degilim rabbim herkesin yardimcisi olsunCanım göğüs altı tekmelerine bakma sen ben doğurmak için çatala çıktığımda ayakları hala oradaydı zayıf bir anneyim. Ikındım çıktı. Hatta ben kendi kendime diyordum bu çocuk hala burdan vuruyor nasıl doğacak diye
BU ay bolabilirim catlatma iğnesinden sonraki 6. Günüm bugün bekliyorum inşallah vardir bebişimHamile misin sende
Insallah vardir rabbim nasip etmistir ben zor bi hamilelik gecirdim insallah seninki oyle olmaz ve hamissen bol bol sade maden suyu ic kemik gelisimi cok guzel oluyorBU ay bolabilirim catlatma iğnesinden sonraki 6. Günüm bugün bekliyorum inşallah vardir bebişim
İnşallah canm benim amin benim ilk 3 ayım çok kötü geciyo gerisi güzel geciyo bu bilgin içinde ayrıca teşekkür ederim canm ha bide erkek bebekler kız bebeklere göre daha kilolu doğuyo lar benim oglusum 4.500 gram doğdu ama kızlarım biri 2.800 diğeri 3.600Insallah vardir rabbim nasip etmistir ben zor bi hamilelik gecirdim insallah seninki oyle olmaz ve hamissen bol bol sade maden suyu ic kemik gelisimi cok guzel oluyor