doğum mu başlıyo ya

Zerroo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2012
586
141
73
Antalya
kızlar gece sabaha kadar ara ara adet sancısı gibi sancım oldu sabah pembe bi kaç damla vardı gündüz ara ara adet sancısı gibi sancılar ama işime gücüme devam ettim temizlik şu bu akşam yani 1 saat önce wc deyken plop diye kanlı bişe aktı nişan galiba annemler evde bişe demedim telaş olmasın diye sonrasında şimdiyr kadar sancılar devam etti 15 dakkada bir falan aha şimdi yine geldi doktoru arasam mı korkuyorum ya ilki sezeryandı bunu normail yapcaz hiçbi sıkıntı yok dedi doktorum ama yine apar toparsezeryana alcaklar diye korkuyorum erken gidersem

evet başlıyo galiba doğum.hemen annenize söyleyin hastaneye gidin.

Allah kolay dogum versin canim ..
dr normal dogurtucam dediyse normal dogurusun niye sezeryan a alsin
sagliklica al kucagina yavrunu, sadece sanci olsa bekle derdim ama nisanda gelmis git bi gorun hastaneye
açiklik yeterli deilse sonra yine gel derler herhalde ..

Hemen doktorunuzla gorusun. Dogum veya degil doktorunuzun gormesi gereken bir durum oldugu kesin. Bir nefeste kurtulun insallah. Hayirla gelsin yavrunuz; saglicakla..

Hemen söyleyin Yanınızda her kim varsa. Allah korusun başka bişey gelmesin başınıza normal doğum yapçaksınız diye...

kızlar gece sabaha kadar ara ara adet sancısı gibi sancım oldu sabah pembe bi kaç damla vardı gündüz ara ara adet sancısı gibi sancılar ama işime gücüme devam ettim temizlik şu bu akşam yani 1 saat önce wc deyken plop diye kanlı bişe aktı nişan galiba annemler evde bişe demedim telaş olmasın diye sonrasında şimdiyr kadar sancılar devam etti 15 dakkada bir falan aha şimdi yine geldi doktoru arasam mı korkuyorum ya ilki sezeryandı bunu normail yapcaz hiçbi sıkıntı yok dedi doktorum ama yine apar toparsezeryana alcaklar diye korkuyorum erken gidersem
Dogum canim bu daha ne olsun allah bi avaz da kurtarir

of evet haklısınız kalkayım of bi salaklaştım ya ne giycem diye bakıyom etrafa gideyim en iyisi hastaneye
heheeh sen daha burdamisin : )))
ne giyersen giy hepsini çikarip^hastane onlugu giycen nasilsa
sonrada pyjamani giyersin :)

sen gitmezsen biz burda dokuz dogurcaa : )))

Bende 40+2 haftalik oldum bende tik yok benimkide bi baslasa boyle rabbim saglikla kurtarsin arkadasim sezeryan sonrasi normal yapan kisiler taniyorum bir sorun olmadi. Benim ilk bebek ne yapacagimi hissedecegimi bilmiyorum kurbanlik koyun gibi beklemedeyim

Back
X