- 13 Mart 2016
- 360
- 115
- 103
- 35
- Konu Sahibi burcuburak1907
kızlar sabah uyandım birden bacaklarıma diz kapağıma kadar su sızdığını hissettim ama birden au boşalır gibi çok değil hafif hafif aktı doktorum doğumda arıcam tekrar ama fikri olan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durupdururken mi geliyor o su ? Yani engel olamıyor musun ? İyice korkmaya başladımkızlar sabah uyandım birden bacaklarıma diz kapağıma kadar su sızdığını hissettim ama birden au boşalır gibi çok değil hafif hafif aktı doktorum doğumda arıcam tekrar ama fikri olan var mı
kizlar benim 40 hafta pazartesi günü dolacak ama bende hiçbir belirti yok ve ben sezeryan olmaktan hem çok korkuyorum hemde istemiyorum ne yapacağım ben
Canım ne yaptın acaba doğum muymuş merak ettim.okudugunda yazar misinkızlar sabah uyandım birden bacaklarıma diz kapağıma kadar su sızdığını hissettim ama birden au boşalır gibi çok değil hafif hafif aktı doktorum doğumda arıcam tekrar ama fikri olan var mı
Orası öyle ama işte hiçbir belirti yok bizde sanki daha çok günümüz varmış gibiSakin olmaya çalış ilk Doğum yapacak olan sen değilsin ki öyle düşün..
Doğumdan sonraki ana odaklan. Artık minicik meleğin kollarında olacak![]()
Orası öyle ama işte hiçbir belirti yok bizde sanki daha çok günümüz varmış gibi
Evet canım engel olamıyosun bildğin akıntı gibi birden geldiDurupdururken mi geliyor o su ? Yani engel olamıyor musun ? İyice korkmaya başladım
Allah yardımcımız olsun cnm .şükur 37 ye gelmissin sen bundan sonra beklenebilir ama ne kadar içerde kalsa kardırKızlar devamı gelmedi doktorda tekrar gelirse gel dedi şuan bişey yok bekliyorum ama kasılmam falanda yok sadece dün sabah bi tuhaflık hissetmiştim resmen kasıklarımda hissettim aşağı çok indiğini sanırım yavaş yavaş gelmek üzere bi gelişme olursa paylaşıcam hemen sizinlede :)
İlk bebeğin mi canım senindeYa korkucak bişey yok ben ne olur ne olmaz diye kalktım evimi sildim süpürdüm kendimi çok yormadan ondan geç döndüm yazdıklarınıza şimdi oturduğum yerden kızımın bi kaç yeni kıyafeti vardı yıkadığım onları ütülücem bilsem ki doğum kesin başlıyo yemeğimi bile yapıp çıkmayı düşünüyorum daha duşa giricem falan filan sakin olmak önemli :)
Valla inan ben hamileliğim nasıl geçti anlamadım daha dün sanki ilk teat yapışım ve herkes diyo senin hamileliğinden bişey anlamadım diye bu 9 ay bana 3 4 ay gibi geldi zaman su gibi geçiyo darısı herkesin başına :)Allah yardımcımız olsun cnm .şükur 37 ye gelmissin sen bundan sonra beklenebilir ama ne kadar içerde kalsa kardır![]()
Maşallah cnm bana da zaman geçmiyo sankiValla inan ben hamileliğim nasıl geçti anlamadım daha dün sanki ilk teat yapışım ve herkes diyo senin hamileliğinden bişey anlamadım diye bu 9 ay bana 3 4 ay gibi geldi zaman su gibi geçiyo darısı herkesin başına :)
bol yürüyüş sıcak duş hatta küveti doldurup oturman daha iyi ve eşinle münasebet gerçekten doğumu hızlandıran 3 aşama bunlar..kizlar benim 40 hafta pazartesi günü dolacak ama bende hiçbir belirti yok ve ben sezeryan olmaktan hem çok korkuyorum hemde istemiyorum ne yapacağım ben