Doğum mu yaklaşıyo lütfen yardım

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
kızlar sabah uyandım birden bacaklarıma diz kapağıma kadar su sızdığını hissettim ama birden au boşalır gibi çok değil hafif hafif aktı doktorum doğumda arıcam tekrar ama fikri olan var mı

kızlar sabah uyandım birden bacaklarıma diz kapağıma kadar su sızdığını hissettim ama birden au boşalır gibi çok değil hafif hafif aktı doktorum doğumda arıcam tekrar ama fikri olan var mı
Durupdururken mi geliyor o su ? Yani engel olamıyor musun ? İyice korkmaya başladım

Canım suyun geliyor doğum başlamış bile,inşallah hastaneye gitmişsindir şimdiden hayırlı olsun

Canım ne yaptın acaba doğum muymuş merak ettim.okudugunda yazar misin

Canım benim abimin esinde de öyleydi hiç bi belirti yoktu kontrol için gitmiş doğuma almışlar çok kolay doğurmuş:-) darısı bizim başımıza inşallah.kendisi bile inanamiyo nasıl dogurdguna o kadar kolay olmuş:-)

Orası öyle ama işte hiçbir belirti yok bizde sanki daha çok günümüz varmış gibi

O gününü bilir merak etme ☺️

Hafif hareketler yapmaya çalış Doğuma yardımcı.
Plates topuyla vs. Yapılan hareketler var onlara bak netten ❤️
Bol bol su iç,
Hayırlısıyla sağlık sıhhatle alırsın kucağına inşaallah ❤️❤️

Kızlar devamı gelmedi doktorda tekrar gelirse gel dedi şuan bişey yok bekliyorum ama kasılmam falanda yok sadece dün sabah bi tuhaflık hissetmiştim resmen kasıklarımda hissettim aşağı çok indiğini sanırım yavaş yavaş gelmek üzere bi gelişme olursa paylaşıcam hemen sizinlede :)

Ya korkucak bişey yok ben ne olur ne olmaz diye kalktım evimi sildim süpürdüm kendimi çok yormadan ondan geç döndüm yazdıklarınıza şimdi oturduğum yerden kızımın bi kaç yeni kıyafeti vardı yıkadığım onları ütülücem bilsem ki doğum kesin başlıyo yemeğimi bile yapıp çıkmayı düşünüyorum daha duşa giricem falan filan sakin olmak önemli :)

Kızlar devamı gelmedi doktorda tekrar gelirse gel dedi şuan bişey yok bekliyorum ama kasılmam falanda yok sadece dün sabah bi tuhaflık hissetmiştim resmen kasıklarımda hissettim aşağı çok indiğini sanırım yavaş yavaş gelmek üzere bi gelişme olursa paylaşıcam hemen sizinlede :)
Allah yardımcımız olsun cnm .şükur 37 ye gelmissin sen bundan sonra beklenebilir ama ne kadar içerde kalsa kardır:-)

Ya korkucak bişey yok ben ne olur ne olmaz diye kalktım evimi sildim süpürdüm kendimi çok yormadan ondan geç döndüm yazdıklarınıza şimdi oturduğum yerden kızımın bi kaç yeni kıyafeti vardı yıkadığım onları ütülücem bilsem ki doğum kesin başlıyo yemeğimi bile yapıp çıkmayı düşünüyorum daha duşa giricem falan filan sakin olmak önemli :)
İlk bebeğin mi canım seninde :-) sendeki cesaret bende de olmalı.aslinda korkmuyodm ben ama cevreden sagolsunlar boş boş konuştular korktum

Allah yardımcımız olsun cnm .şükur 37 ye gelmissin sen bundan sonra beklenebilir ama ne kadar içerde kalsa kardır:-)
Valla inan ben hamileliğim nasıl geçti anlamadım daha dün sanki ilk teat yapışım ve herkes diyo senin hamileliğinden bişey anlamadım diye bu 9 ay bana 3 4 ay gibi geldi zaman su gibi geçiyo darısı herkesin başına :)

Valla inan ben hamileliğim nasıl geçti anlamadım daha dün sanki ilk teat yapışım ve herkes diyo senin hamileliğinden bişey anlamadım diye bu 9 ay bana 3 4 ay gibi geldi zaman su gibi geçiyo darısı herkesin başına :)
Maşallah cnm bana da zaman geçmiyo sanki :-) hazırlıklar tamam mı peki

Evet canım işk garip olan ben çocukluğumdan beri normal doğumdan korkuyorum küçücük yaşta ben sezeryan olucam diye şartlandırmıştım kendimi şimdi yasaklandığı için mecburen normal doğumu düşünmek zorundayım kendimi hazırladım bi kaç gün içinde aslında normal doğum bana çoookk uzak :)

Herşey tamam bi tek çantamı hazırlamadım yarın hazırlamayı düşünüyodum valiz gelicek bi yerden onu bekliyodum inşallah kızımda bekler :)

kizlar benim 40 hafta pazartesi günü dolacak ama bende hiçbir belirti yok ve ben sezeryan olmaktan hem çok korkuyorum hemde istemiyorum ne yapacağım ben
bol yürüyüş sıcak duş hatta küveti doldurup oturman daha iyi ve eşinle münasebet gerçekten doğumu hızlandıran 3 aşama bunlar..

Back
X