Doğuma Hazırlık Doğum mu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cayli

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
43
7
286
39+1 günlük olduk herhangi bi durum yok c.tesi günu DRM bebek kala girmiş bu hafta bekliyorum dedi dün gece bel ağrısından uyuyamadım. AÇaba doğuma mı ilgili ? Sancı yok sadece bel ağrısı..

belkide sancı oyle birşeydir.bilmiyoruz ki.dotora soyleyın bence.nişan falan geldi mi?

Hayır nişan falan gelmedi. Sadece idrardan akıntı geliyordu. Doktorum doğum yaklaşinca gelir demişti. Ç.tesi alttan.muayene edeceğini söyledi. Heyecan korku karma karışık sağlıcakla alalım kucagimiza inşallah.

Evet doğum belirtisiymiş. Çarşamba gece 12.30 da nişan geldi azar azar suyun gelmeye başladı. Saat başı sancıları başladı ki bu kasıktan bele doğru vuran ağrıymış. Ben iğne batma yada bıçak batma tarzı sancı diye düşünüyordum. Sabah 5.30 da sancilarim 20 dk düşmeye başladı. Ve 7.30 kadar bekledim 4 dk düşmüştü. Hastaneye Gider gitmez Hemen doğum başladı. DRM ve ebe çok şaşırdı ne güzel saçını evde çekmişti dediler. 08.17 de meleğim dünyaya geldi şükürler olsun.

Evet doğum belirtisiymiş. Çarşamba gece 12.30 da nişan geldi azar azar suyun gelmeye başladı. Saat başı sancıları başladı ki bu kasıktan bele doğru vuran ağrıymış. Ben iğne batma yada bıçak batma tarzı sancı diye düşünüyordum. Sabah 5.30 da sancilarim 20 dk düşmeye başladı. Ve 7.30 kadar bekledim 4 dk düşmüştü. Hastaneye Gider gitmez Hemen doğum başladı. DRM ve ebe çok şaşırdı ne güzel saçını evde çekmişti dediler. 08.17 de meleğim dünyaya geldi şükürler olsun.
allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.. sen de benim gibi hemencecik doğurmuşsun.. inşallah tüm bebek bekleyen anneler böyle kolaycacık doğumlarını yaparlar..

gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah meleğinizi. biz bekleyenlere de inşallah kolay doğumlar olur sizinki gibi.

Back
X