doğum nişanı lütfen yardım

kamer83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2010
49
0
86
Ankara
merhaba arkadaşlar 24 haftalık hamileyim ve plasenta previam var biraz önce çok az koyu kıvamlı sümüksü pembe bir akıntım geldi bu nişan olabilirmi nişanın miktarı ne kadardır lütfen yardımcı olursanız sevinirim

canim buradan boyle bir konuya cevap arama aciliyeti de olabilir, hemen doktorunu ara, cagirirsa da kontrole git hemen

1 haftadır pembe akıntılarım oluyordu normal şekildeoktorumu her aradığımda plasenta praviam olduğu için normal olduğunu dinlemem gerektiğini söylüyor hep plasenta previa olduğu için muayenede olamıyorum yine bekle diyecek diye korkuyorum bu hastalıktan sonra herşeyi çok büyütmeye başladım belkide çocuğuma bişey olacak diye çok korkuyorum

hemen en yakindaki hastaneye git.normal akintida ola bilir.mutlaka git hemde vakit kaybetme tatlim.nolur nolmaz.erken davran:18::18:

cnmm hemen doktorunu ara evlı degılım ama nolur nolmazz bızıde merakte bırakmaa cvp yazz

selam arkadaşlar doktoruma gittim bebğin eşi olduğu için normal olan birşeymiş dikkat etmem gerektiğini söyledi çok şükür korktuğum gibi değil

Canım gözün aydın çok çok geçmiş olsun. Sana tavsiyem en ufak bir şüphende doktora git, bu işin şakası yok.

selam arkadaşlar doktoruma gittim bebğin eşi olduğu için normal olan birşeymiş dikkat etmem gerektiğini söyledi çok şükür korktuğum gibi değil

canım nişan yada suyunun geldiğini anlamanı sağlayan turnusollu pedler varmış. medikallerde satılıyormuş. onlardan alarak içini rahtlatabilirsin. sende plasenta previa olduğu için bu akıntılar normal ama bir o kadar da tehlikeli olabilir. o yüzden uyanık olmalısın. boş ver sen her seferinde dr.unu ara. o çok trip yaparsa başka dr.lara görün içini rahatlatmak için.
daha 24. haftadasın ben senin yerinde olsam kımıldamadan yatardım. biliyorsun 30. haftaya kadar az da olsa yükselebilir. yükselmezse de sen en azından önlemini almış olursun. çok da korkma canım sen önlemini al sonra tevekkül et. ben hastanede 39 haftalık plasenta previa totalis olan bir kadın gördüm. yürüye yürüye sezeryana gelmişti ve hiiiiç de kanaması olmamıştı gebelik boyunca.

canım nişan yada suyunun geldiğini anlamanı sağlayan turnusollu pedler varmış. medikallerde satılıyormuş. onlardan alarak içini rahtlatabilirsin. sende plasenta previa olduğu için bu akıntılar normal ama bir o kadar da tehlikeli olabilir. o yüzden uyanık olmalısın. boş ver sen her seferinde dr.unu ara. o çok trip yaparsa başka dr.lara görün içini rahatlatmak için.
daha 24. haftadasın ben senin yerinde olsam kımıldamadan yatardım. biliyorsun 30. haftaya kadar az da olsa yükselebilir. yükselmezse de sen en azından önlemini almış olursun. çok da korkma canım sen önlemini al sonra tevekkül et. ben hastanede 39 haftalık plasenta previa totalis olan bir kadın gördüm. yürüye yürüye sezeryana gelmişti ve hiiiiç de kanaması olmamıştı gebelik boyunca.

arkadaşlar güzel dilekriniz için hepinize teşekkür ederim doktorum bu durumda yapılacak bişey olmadığını sadece dikkat etmem gerektiğini söyledi umarım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder

Back
X