Doğum öncesi belirtiler 🌸

heartzzz

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2022
47
32
18
29
Kızlar merhaba
Bende 38+ 4 üm vajina bölgemde aşırı baskı var. Sırtım ağrıyor artık gerçekten doğum yapmak istiyorum. Bebeğim 3.100 gram. Doktorum kilosu güzel sağlığı iyi dedi. Dün nst de 2 kere baya yüksek sancım vardı. Ve düzensiz hafif hafif sancılar çıktı. Bebek doğum için hazır bekliycez dedi. Doğum yapan annelerim sizlerin doğum yapmadan önceki hissettikleri belirtileri nelerdi paylaşabilir misiniz? İlk bebeğim heycanlıyım 🤭☺️

Kızlar merhaba
Bende 38+ 4 üm vajina bölgemde aşırı baskı var. Sırtım ağrıyor artık gerçekten doğum yapmak istiyorum. Bebeğim 3.100 gram. Doktorum kilosu güzel sağlığı iyi dedi. Dün nst de 2 kere baya yüksek sancım vardı. Ve düzensiz hafif hafif sancılar çıktı. Bebek doğum için hazır bekliycez dedi. Doğum yapan annelerim sizlerin doğum yapmadan önceki hissettikleri belirtileri nelerdi paylaşabilir misiniz? İlk bebeğim heycanlıyım 🤭☺️
adet agrisi gibi basladi bende sabah saat 6 da biraz sonra baktim.kan gelmis 😃 doktoru aradim dedi gel bakalim 7 de gitdim ama sanci falan yoktu dedi ilk bebek daha gec gelir geldim.eve yedim icdim banyo yaptim ama agriyodu karnim belim sonra saat 4 gibi gitdim hastaneye basladi sanclarim 9 da kucagimdaydi 🤭 he bide meryem surase okunursa kedi gibi dogurursun insallah soyle bana ben okurum sana 😍

Merhaba ben doğum yapmadım hiç ama annemle okuduk sorunu kendisi doğuma az kaldığının belirtileri olduğunu hurma yemeni ve sabah akşam banyo yapmanı öneriyor daha kolay olurmuş doğum 🤍 sağ salim kucağına al inşallah

Back
X