Doğuma Hazırlık DOĞUM ÖNCESİ EĞİTİM VE HAZIRLIK SINIFI için katılımcı bilinçli anneler buraya....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ekinoxg

Guru
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
75
0
296
İzmir
Arkadaşlar İzmir'de Ege Üniversitesinin açmış olduğu EGESEM kurslarında DOĞUM ÖNCESİ EĞİTİM VE HAZIRLIK SINIFI için katılımcı arkadaşlar aranıyor. Kurslar Ege ünV. içinde verilecek. Eşlerle beraber katılım olabiliyor. Doğuma bilinçli gitmemiz için bu kursların önemli olduğunu düşünüyorum.Yanlız kursun açılabilmesi için yeterli çoğunluk bekliyorlar. Ön talep alınıyor. Ona göre kurs açılacak. Eğer bu konuda adım atmak isterseniz beklemeyin derim...:emir_bebek:

Merhaba.Ben de böyle bir kursa katılmayı düşünüyorum ama EGESEM'in sayfasında bulamadım.

Merhaba.Ben de böyle bir kursa katılmayı düşünüyorum ama EGESEM'in sayfasında bulamadım.

Merhaba kurs gelecek talebe göre açılacaktı. Ben hala kursa katılmak istiyorum ama hiç kimseden yanıt gelmeyince öyle kaldı tabi .Bende Bornova'da oturuyorum..Eğer katılmayı düşünürseniz sizin adınıza araştırabilirim yada beraber başvurabiliriz. Ben kursun faydalı olacağını düşünüyorum. bu arada benim mesaj hakkım olmadığı için cevap veremeyebilirim. Mail adresin ekinoxg@hotmail.com . Buradan temasa geçebiliriz.

Back
X