- Konu Sahibi papatya2147
kızlar dün nst için doğumhaneye çıktım tamda şansıma doğumyapan bi kız vardı beni hemen onun yanındaki yatağa aldılar okadar acı çekiyorduki o bağırdıkça ben ağladım ve çok korktum dün gece hep rüyama geldi o acılara ben nasıl dayanırım normal doğum yapma fikrinden giderek uzaklaşıyorum ama sezeryan olmak da istemiyorum epidural anesteziyle normal doğum yapmaya karar verdim ama aklıma takılan sorular var lütfen EPİDURAL NORMAL DOĞUM YAPANLAR VEYA BU YÖNTEMİ DUYANLAR BANA YARDIM ETSİN
1.bu yöntemim dezavantajları varmıdır,önerirmisiniz
2.bebeğime bir zarar gelmezmi çünkü ıkınamadığın için bebek vakumla çekilebilme ihtimali çok yüksekmiş
3.ben anal fissür ameliyatı olmuştum daha önce ve onda da belime yapılan bir iğneyle belden aşağımı uyuşturmuşlardı hiç birşey hissetmediğim gibi ameliyat sonrasıda çok rahattı bel ağrısı falan olmadı acaba burda yapılanda epidural anestezi midir??????
1.bu yöntemim dezavantajları varmıdır,önerirmisiniz
2.bebeğime bir zarar gelmezmi çünkü ıkınamadığın için bebek vakumla çekilebilme ihtimali çok yüksekmiş
3.ben anal fissür ameliyatı olmuştum daha önce ve onda da belime yapılan bir iğneyle belden aşağımı uyuşturmuşlardı hiç birşey hissetmediğim gibi ameliyat sonrasıda çok rahattı bel ağrısı falan olmadı acaba burda yapılanda epidural anestezi midir??????