Doğum öncesi kursları

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Doğum öncesi kurslarına giden varmı?varsa,önerirmisiniz?neler yapılıyor?nasıl ulaşabiliriz oralara?

Memorial hastanesinde cumartesi 15:00 / 16:00 saatleri arasında hamile yogası var..ücretsiz..ancak telefonla kayıt yaptırmak gerekiyor.

çok güzel bir konu açmışsınız teşekkür ederim. bende çok araştırdım ama bulamadım :bbo: başka bilen arkadaşlar varsa yazarsa çok memnun olurum.a.s.

Ben Hiç Gitmtdim Gitmei Istiyorum Aslinda Ama Dr.egzersiz Kağidi Verdi Oda 2 Kişiyle Beraber Yapiliyor...

evet arkadaşlarrr gerçekten çok güzel bir konu açılmışş tam benimde aradıgım bir konu ama sanırım kimsenin bir bilgisi yok galiba.

arkadaşlar ben de çok kurs araştırdım.hatta çapada hamile eğitim kursları vardı.aradım saatlerini öğrenmek için.tam hatırlayamıyorum ama 9-11-13 nisanda 12.30-15.30 saatleri arasındaydı hafta içine geliyordu.bu yüzden başvuramadım.ev hanımları olanlar için güzel bir kurs oldugunu tahmin ediyorum.ayrıntılı bilgi almak için tel:0212 631 98 31 .haftasonuna gelen kurs varsa biz çalışan anne adayları için daha uygun olur eminim.

evt canımm sana katılıyorumm biz çalışanlar için hafta sonu daha uygun olurr.sanırım sizde ögretmensiniz ve istbulun neresinde oturuyorsunuz.

ben 8 yıl önce ilk doğumumda çapa tıp fakültesinde katılmıştım ama 1-2 kez gidebildim eşininde olması lazım ama fırsat yaratabilirseniz ve normal doğum düşünüyorsanız mutlaka katılın

Memorial hastanesinde cumartesi 15:00 / 16:00 saatleri arasında hamile yogası var..ücretsiz..ancak telefonla kayıt yaptırmak gerekiyor.

sanırım söylediğiniz hastane istanbulda.fakat ben adanada yaşıyorum.yinede teşekkürler.

A evet ben İstanbul için yazmıştım onu...İstanbul Okmeydanında Memorial Hastanesi...Gülben Ergen'in,Demet Şener'in vs.. hamile yogası eğitmeni olan neslihan İskit veriyor kursları...Çalışan anne adayları için ideal...cumartesi günleri...

Merhabalar, bu konuya uzun süredir yazılmamış, ben de hamile kursları araştırıyorum.Bilen varsa arkadaşlar lütfen yardımcı olsun, özellikle anadolu yakası tercihim.Teşekkürler...

ankarada güven hastanesinde ücretsiz seminerler ve aylık 104 ytl ye hamile yogası var

merhaba uzun süredir yazılmamış ama şansımı deniyim bi dedim. ben ataşehir memorial dakini bekliyordum ancak hala açılmadı. başka bilen varmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…