Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende aynı canımBende araştırıyorum. Şuan etlik şehir hastanesine gidiyorum çok yeni olduğu için.
İlk defa duydum lösante nerde acaba fiyatta çok geldi daha uygun hastaneler varmış canımArkadaşım özel bir muayenede doğum paketi aldı 80.000 doktorun ücreti galiba 25.000 falan da hastaneye ödeyeceklermiş Lösante’da Doğuracak
Selam kızlar Ankara'da doğum paketi alan var mı hangi hastane hangi doktor ücretleri ne kadar
Selam canım lokman hekım sıncan hastanesı 60 bin di bi kaç ay once suan ne kadar bilmiyorum ama paket kapsamı dıger hastanelere gore daha avantajlı bı degerlendır derımSelam kızlar Ankara'da doğum paketi alan var mı hangi hastane hangi doktor ücretleri ne kadar
Iki bebegimide Baskent Uni Hastanesi'nde dogum paketli dogurdum, piyasaya gore oldukca uygundu, bir arayin derim, hem hastanenin yenidogan yogun bakim uniteside tam donanimli, tum tahlillerde hastane bunyesinde yapilabiliyor.Selam kızlar Ankara'da doğum paketi alan var mı hangi hastane hangi doktor ücretleri ne kadar
Başkent üni hastanesi ilk defa duydum kuzum arayım sağolIki bebegimide Baskent Uni Hastanesi'nde dogum paketli dogurdum, piyasaya gore oldukca uygundu, bir arayin derim, hem hastanenin yenidogan yogun bakim uniteside tam donanimli, tum tahlillerde hastane bunyesinde yapilabiliyor.
Dün aradım lokman hekimi o da 80 bin dediSelam canım lokman hekım sıncan hastanesı 60 bin di bi kaç ay once suan ne kadar bilmiyorum ama paket kapsamı dıger hastanelere gore daha avantajlı bı degerlendır derım
Aldınız mı peki paketGüven 90bin, liv 75bin, vm medical park keçiören 80bin hatırladığım rakamlar bunlar belki artmıştır ama ben soralı beş altı ay oluyor
Almadım devlet hastanesine gitmeye karar verdim devlet hastanesinde kendimi daha güvende hissediyorumAldınız mı peki paket
Peki hangisine gidiyorsunuz memnun musunuzGüven 90bin, liv 75bin, vm medical park keçiören 80bin hatırladığım rakamlar bunlar belki artmıştır ama ben soralı beş altı ay oluyor
Lokman Hekim Sincan nezdinde bilemem ama Lokman Hekim Hastanesinden Amman diyim uzak durun, piyasaya göre uygun fiyatlı oluyor ama canınızı ve canınızdan çıkacak canınızı emanet ediyorsunuz onu da düşünün... Lokman Hekim aman diyim...Selam canım lokman hekım sıncan hastanesı 60 bin di bi kaç ay once suan ne kadar bilmiyorum ama paket kapsamı dıger hastanelere gore daha avantajlı bı degerlendır derım
Neden böyle bişey söyledınızLokman Hekim Sincan nezdinde bilemem ama Lokman Hekim Hastanesinden Amman diyim uzak durun, piyasaya göre uygun fiyatlı oluyor ama canınızı ve canınızdan çıkacak canınızı emanet ediyorsunuz onu da düşünün... Lokman Hekim aman diyim...