• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum paketi Ankara

Arkadaşım özel bir muayenede doğum paketi aldı 80.000 doktorun ücreti galiba 25.000 falan da hastaneye ödeyeceklermiş Lösante’da Doğuracak

Selam kızlar Ankara'da doğum paketi alan var mı hangi hastane hangi doktor ücretleri ne kadar

Selam kızlar Ankara'da doğum paketi alan var mı hangi hastane hangi doktor ücretleri ne kadar
Selam canım lokman hekım sıncan hastanesı 60 bin di bi kaç ay once suan ne kadar bilmiyorum ama paket kapsamı dıger hastanelere gore daha avantajlı bı degerlendır derım

Iki bebegimide Baskent Uni Hastanesi'nde dogum paketli dogurdum, piyasaya gore oldukca uygundu, bir arayin derim, hem hastanenin yenidogan yogun bakim uniteside tam donanimli, tum tahlillerde hastane bunyesinde yapilabiliyor.

Güven 90bin, liv 75bin, vm medical park keçiören 80bin hatırladığım rakamlar bunlar belki artmıştır ama ben soralı beş altı ay oluyor

Oturduğunuz yere uzak olur mu bilmiyorum ama 3 ay önce sincan koru 40 eryaman a life 55 demişti canım

Selam canım lokman hekım sıncan hastanesı 60 bin di bi kaç ay once suan ne kadar bilmiyorum ama paket kapsamı dıger hastanelere gore daha avantajlı bı degerlendır derım
Lokman Hekim Sincan nezdinde bilemem ama Lokman Hekim Hastanesinden Amman diyim uzak durun, piyasaya göre uygun fiyatlı oluyor ama canınızı ve canınızdan çıkacak canınızı emanet ediyorsunuz onu da düşünün... Lokman Hekim aman diyim...

Lokman Hekim Sincan nezdinde bilemem ama Lokman Hekim Hastanesinden Amman diyim uzak durun, piyasaya göre uygun fiyatlı oluyor ama canınızı ve canınızdan çıkacak canınızı emanet ediyorsunuz onu da düşünün... Lokman Hekim aman diyim...
Neden böyle bişey söyledınız

Ben de ankaraya yeni taşınacağım ve etimesgutta ev tuttuk. Arabamız yok diye yakın hastanelere bakıyorum hangi hastane ya da doktor tavsiye edebilirsiniz ? Çok kararsız kaldım 😐😐

Back
X