Doğum paketini kaçıncı haftada almalıyız sizce kızlar?

Mutlusonsuz12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
286
63
48
31
Kizlar meraba...
Şuan 6+0 dayız. Dün ultrasonda ikiz olduklarini öğrendik az da olsa ikisinin de kalp atışını duyduk. Sonrasında doktorla konuşurken dogum paketi konusu açılınca eşim onuda çıkmadan hastaneyle bı konuşalım dedi o sırada doktor da bence şimdi çok daha erken falan dedi biraz moralim de bozuldu hemde tedirgin oldum açıkçası. Doğum paketi alanlar kaçıncı haftada aldınız ?

Hastanenin kendi doğum paketi var ise onların kendi şartları oluyor zaten. Özel sağlık sigortasından bahsediyorsaniz bildiğim kadarıyla hiç biri hamileyken baslatilmiyor. Hamile olmama sarti aranıyor ve 1 aydan baslayip 1 seneye kadar bekleme süreli olanlar var

Hastanenin kendi doğum paketi var ise onların kendi şartları oluyor zaten. Özel sağlık sigortasından bahsediyorsaniz bildiğim kadarıyla hiç biri hamileyken baslatilmiyor. Hamile olmama sarti aranıyor ve 1 aydan baslayip 1 seneye kadar bekleme süreli olanlar var
Yok canm hastanenin muayeneler taramalar ve doğum olmak üzere hepsi içinde olan fiyat paketinden bahsediyorum

6.hafta çok erken. Gebelik sağlıkla devam etsin hayırlısıyla ilerleyen zamanlarda bunları düşünün

Moralinizi bozmayın. Dr doğru demiş. 12.hafta bi tamamlansın da öyle düşünün bence.
İlk 12 hafta en riskli dönem çünkü. Hatta 16.haftadan sonra da yaptırılabilir.

Yok canm hastanenin muayeneler taramalar ve doğum olmak üzere hepsi içinde olan fiyat paketinden bahsediyorum
Anladım canım valla benim gittiğim hastanenin var öyle bi paketi onlar kalp atışı duyulunca yapıyorlarmış hatta teklif ettiler ama bizim zaten özel sağlık sigortamiz vardı

Teşekkür ederim kızlar inşallah bakalım güzel şeyler olur 🥰🤲 birde sigortalı asgari ücretli çalişanim. Doğum iznine ayrılıp doğumdan sonrada doğum parası aliniyormus bileniniz varmı az mı veriyorlar ne kadar veriyorlar🙈 malum ikiz olunca masraf da çok olucak😊

Canım erken değil bence sonuçta şu an gittiğin muayenelere oara ödüyorsun. Palet alsan paketin içinde olur. 16. da al diyenler oömuş ama 11.haftada ikili test var 16. Da 3 lü test var hepsini paketten yaptırırsın

Canım erken değil bence sonuçta şu an gittiğin muayenelere oara ödüyorsun. Palet alsan paketin içinde olur. 16. da al diyenler oömuş ama 11.haftada ikili test var 16. Da 3 lü test var hepsini paketten yaptırırsın
Peki doğum paketini erken haftalarda aldığımızda Allah göstermesin ilerleyen zamanda bir aksilik olursa geri kalan kismi geri ödeme yapıyorlar mı bilgisi olan varmi

Back
X