- 5 Kasım 2018
- 1.096
- 1.874
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
Kizlar selam, 37 +3 deyim. 2 gundur adet olacakmisim gibi sancim oluyor. Ayrica belime de vuruyor. Dogum baslamadan önce belirtilerden biri olabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uautmisseniz de normal bu. Güzelce bi duş alın ve takipte kalın . Eğer geçmezse hastaneye gidip bi kontrol ederler nst falan orda belli olur doktorunuzu ona göre arasinjzAdet sancim neredeyse sabaha kadar sürdü. Simdi de kasiklarima sanci girdi. 30 saniye sonra cikti. Ama gaz sancisi mi bilemiyorum. Dogum sancisi neye benziyor acaba? Hic yasamadim. Doktorumu arayip yanlis alarm verip paniklemek istemiyorum. Ama bir yandan da dogum belirtileri mi bilmek istiyorum. Tecrubeli anneler beni bilgilendirebilir mi biraz? Bir de hafif ishalim var gibi. Sanirim üşüttüm hasta oluyorum.
Adet sancim neredeyse sabaha kadar sürdü. Simdi de kasiklarima sanci girdi. 30 saniye sonra cikti. Ama gaz sancisi mi bilemiyorum. Dogum sancisi neye benziyor acaba? Hic yasamadim. Doktorumu arayip yanlis alarm verip paniklemek istemiyorum. Ama bir yandan da dogum belirtileri mi bilmek istiyorum. Tecrubeli anneler beni bilgilendirebilir mi biraz? Bir de hafif ishalim var gibi. Sanirim üşüttüm hasta oluyorum.
Sancinin siddetinden daha ziyade neye benzedigini bilebilsem daha guzel olacakYalancı sancı sanirım (gerçi ben yalancı sancı ekmeden direk sancım geldi) dakikalara bak tatlım ilk önce atıyorum 15 dakikada 1 mi oluyor sancı eğer 15 dakikada 1 oluyorsa sancin baslamiş demektir sonra düşecek 5 dakikaya 1 düşüncede direk hastaneye gidersin doktorunu arayıp yinede sor..sancı herkesin ağrı eşiğine göre ya çok sancı yada gaz sancısından daha az bir sancı..mesela benim sancım gaz sancısından daha azdı ağrı eşiğim çok yüksek..doğum yarıyı geçmişti benim hastaneye gittiğimde ve hiç bağırmadım..belden kasıklara vuran 20 saniye süren bir sancı sağ salim kucağına al meleğini..
2 normal doğum yaptım. Evet adet sancısı gibi başlıyor ama sonra aralıklarla sıklaşıyor akabindede doğum oluyor. Seninki gibi 2 gün sürüp bi belirti vermiyenini duymadım. Yani suyun gelir sancılar sıklaşır ve şiddetlenir anlarsın yani. Bence sen üşütmüşsün. Devam ederse git doktora kesinlikle.
Benim ilk kızımda karin derilerim yırtılıyormuş gibi hissettim.Tesekkur ederim. Persembe gunu doktor randevum var. Gittigimde soracagim bakalim.
şu dönemde ara ara gelen sancılarınızın olması normal. bebek aşağı iniyor vücudunuz doğuma hazırlanıyor.Sancinin siddetinden daha ziyade neye benzedigini bilebilsem daha guzel olacak![]()
Mesela suanda da belimde agri var. Adet olcakmisim gibi bir his ile agri geliyor. Ani kasilmalar cok nadir yaşıyorum. Gunde 2 defa falan. Sanırım bu belirtilerle henüz gelen giden yokturmesela sen gaz sancisiyla özdeşleştirmişsin. Demek ki buna benzeyen bir sancı. Kimisi de kasilma olarak adlandirmiş. Bende mesela gaz sancisi gibi oluyor ama dogum sancisi gibi adlandiramiyorum. Cunku daha önce deneyimledigim bir sanci. Umarim sinyalleri dogru alirim ve tam gitmem gereken zamanda hastaneye giderim
![]()
Doğum sancısı herkesin farklı oluyor canım.Kizlar selam, 37 +3 deyim. 2 gundur adet olacakmisim gibi sancim oluyor. Ayrica belime de vuruyor. Dogum baslamadan önce belirtilerden biri olabilir mi?
Bak doktorum benle dalga geçmişti ben de senin gibiydimSancinin siddetinden daha ziyade neye benzedigini bilebilsem daha guzel olacak
Mesela suanda da belimde agri var. Adet olcakmisim gibi bir his ile agri geliyor. Ani kasilmalar cok nadir yaşıyorum. Gunde 2 defa falan. Sanırım bu belirtilerle henüz gelen giden yokturmesela sen gaz sancisiyla özdeşleştirmişsin. Demek ki buna benzeyen bir sancı. Kimisi de kasilma olarak adlandirmiş. Bende mesela gaz sancisi gibi oluyor ama dogum sancisi gibi adlandiramiyorum. Cunku daha önce deneyimledigim bir sanci. Umarim sinyalleri dogru alirim ve tam gitmem gereken zamanda hastaneye giderim
![]()