Doğum sancisi olabilir mi ?

minnosellaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
619
604
33
26
Merhabalar 35+6 günlük hamileyim. Bugün nst'ye girdiğimde bir sorun yoktu. Hastaneden eve döndüğümde sağ kasikta bıçak saplanır gibi ağrı basladi ve yaklaşık 8 saattir devam ediyor. Su yada Nisan gelmedi. Sağ tarafta hic geçmeyen ağrı var. Bebek hareket ettikçe rahimde sanki alttan vakum yapıyor gibi bi his var. 1 saatte 3 4 kere tuvalete çıkıyorum. Anlamadım gitti. Bu ağrı şiddetli ve geçmiyor.

Acile gidin nst ye bağlarlar zaten

Olabilir geçmeyen ağrı riskli diye biliyorum.

Dayanamazsan hastaneye git canım. Herşeyin hazır mi

Hazır canım seni hatirliyorumm. 😊
Benim erken dogum riskim var dediğin gibi yapayım daha da siddetlendigi an çıkayım 🫠
Bide hatırlamiyckmiydin ki 🤨 ekim annelerindeydik oraya uğramıyorsun niye ohhh hazirlamişsin benimki hazır bile değil 😅 neyime guveniyorsam. Naptin gittinmi canım hastaneye

Bide hatırlamiyckmiydin ki 🤨 ekim annelerindeydik oraya uğramıyorsun niye ohhh hazirlamişsin benimki hazır bile değil 😅 neyime guveniyorsam. Naptin gittinmi canım hastaneye
Ayni şiddette devam etti bende gitmedim uyudum sabah kalktığımda geçmişti cok şükür 🥹💕
Kiz az kalmış hazirlann bana doktor 37 de alicam dedi 1 haftam kaldı 😊

Serklajı vardı dimi bebek dikişler baskıda ediyordur canım 😃 artık doğuma az kaldı yalancı sancılar da olabilir

Eğer ağrınız geçmiyorsa doktora gidin hemen.. nstye bağlanmanız gerek.

Ayni şiddette devam etti bende gitmedim uyudum sabah kalktığımda geçmişti cok şükür 🥹💕
Kiz az kalmış hazirlann bana doktor 37 de alicam dedi 1 haftam kaldı 😊
Dogum sancısı olsaydı uyuyamazdin. Yalancı kasilmadir muhtemelen. Senin sezeryan mi. Benimde yarın kontrolüm var sezeryan günü verecek. Geçen gün konuştuğumda 10 11 eylül gibi alırız ama önce bir kontrole gel bebeğe bakalım o zaman kesin tarih veririm dedi Dr. Bende 36+3 bu gün. Onceki dogumumda da 37+2 de olmuştum çok bekleme taraftarı değil Drım. O yüzden yarın gittigimde hemen bu gun yarın yapalım bile der 🥴
Aslında çoğu şeyim hazır. Dünden beri temizlik yapıyorum her şeyi hazır halde gitmek istiyorum yarın kontrole.
Ayyy çok heyecanlı en fazla 1 hafta sonra doğurmuş olucaz 😍

Dogum sancısı olsaydı uyuyamazdin. Yalancı kasilmadir muhtemelen. Senin sezeryan mi. Benimde yarın kontrolüm var sezeryan günü verecek. Geçen gün konuştuğumda 10 11 eylül gibi alırız ama önce bir kontrole gel bebeğe bakalım o zaman kesin tarih veririm dedi Dr. Bende 36+3 bu gün. Onceki dogumumda da 37+2 de olmuştum çok bekleme taraftarı değil Drım. O yüzden yarın gittigimde hemen bu gun yarın yapalım bile der 🥴
Aslında çoğu şeyim hazır. Dünden beri temizlik yapıyorum her şeyi hazır halde gitmek istiyorum yarın kontrole.
Ayyy çok heyecanlı en fazla 1 hafta sonra doğurmuş olucaz 😍
Aaa cok az kalmış kuzu allahim kolaylık versin hepinize insallah banada sezeryan der suanlik bisey demedi doktor. Senin adına bende heyecanlandım bak benden önce dogurcaksin incigini cincigini anlatt 🤣

Neden 37’de alacağım dedi
20. Haftamda dikis atıldı rahim ağzına o günden beri hep riskliydim. Şuanda bebegin gelişimi 3 hafta geride en son 35 haftalikken 2200 gramdi o yuzden doktor erken almayı düşünüyo hem dikisleri alıp hemde doğumu başlatma fikrinde 37 de. Büyüme eğrisi oluyormuş benim en son %14 percentildeydi. %10 ve aşağısı bebek icin riskliymis. Haftalık kilo alımı suan 25 gram. 😭

20. Haftamda dikis atıldı rahim ağzına o günden beri hep riskliydim. Şuanda bebegin gelişimi 3 hafta geride en son 35 haftalikken 2200 gramdi o yuzden doktor erken almayı düşünüyo hem dikisleri alıp hemde doğumu başlatma fikrinde 37 de. Büyüme eğrisi oluyormuş benim en son %14 percentildeydi. %10 ve aşağısı bebek icin riskliymis. Haftalık kilo alımı suan 25 gram. 😭
Hiç endişelenme canım benim de oğlum gelişimi durdugu için 36 haftada sezeryan oldum 2400 falandı Bi sorun yaşamadık sağlıkla. Alalım inşallah kucagimiza ❤️

Hiç endişelenme canım benim de oğlum gelişimi durdugu için 36 haftada sezeryan oldum 2400 falandı Bi sorun yaşamadık sağlıkla. Alalım inşallah kucagimiza ❤️
Kuzum cok gecmis olsun öncelikle cok sevindim bir sorun olmamasına 🙏🏻 kuveze girdi mi acaba 🥺

Kuzum cok gecmis olsun öncelikle cok sevindim bir sorun olmamasına 🙏🏻 kuveze girdi mi acaba 🥺
Yok canım girmedi gayet sağlıklı doğdu ve Bi anda büyüdü o kadar minik ti 😃yani ilk gebeliğim öyleydi şimdi 2. Gebeliğim benim de serklajim var

Yok canım girmedi gayet sağlıklı doğdu ve Bi anda büyüdü o kadar minik ti 😃yani ilk gebeliğim öyleydi şimdi 2. Gebeliğim benim de serklajim var
Oh cok şükür valla bu serklaj kadar zor bisey yokmuş onu anladım 🤣 ben serklajli anneler grubuna girdim wp da. Burayı unuttum baya. 😭
Şuan nasil gidiyor hersey yolunda mi ?

Oh cok şükür valla bu serklaj kadar zor bisey yokmuş onu anladım 🤣 ben serklajli anneler grubuna girdim wp da. Burayı unuttum baya. 😭
Şuan nasil gidiyor hersey yolunda mi ?
İyi canım benim birde dikişim içerden vajinal değil bastan beri hep baskı ayakta duramıyorsun doktor 20 eylül sezeryan dedi tabi acil bisi olmazsa hahirlisi artık 😃

Back
X