Doğum sancısı

Funer0745

Teşekkürler bebeğim ❤❤
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2016
280
118
23
41
Kızlar merhaba.doğumuma henüz var ama merak ediyorum.doğum sancısı dayanılmaz olduğu zamanlarda,doğum sırasında aralıksız mı oluyor yoksa arada geçiyor mu?

En sık olduğunda 30 sn sancı bi dk ağrı 50 sn rahatlama sonra yine 30 sn sancı. O arada sancı geçmesi acayip rahatlatıcı bişey

En sık olduğunda 30 sn sancı bi dk ağrı 50 sn rahatlama sonra yine 30 sn sancı. O arada sancı geçmesi acayip rahatlatıcı bişey

Teşekkürler canım yaa. Normal doğum düşünüyorum da merak ettim başıma gelecekleri :)

Ilk baslayinca yarim saatte bir filan oluyor yavas yavas araligi azaliyor iyice siklastiginda dakkada bir oldugunda filan dogum basliyo zaten iki sanci arasi bi uykun geliyo ki ,,,Allah kolaylik versin

Teşekkürler canım yaa. Normal doğum düşünüyorum da merak ettim başıma gelecekleri :)
Doğumdan sonra uçuş morundasın Yen'i doğmuş gibi oluyorsun ağrı Yok sızı Yok tatil bı yorgunluk. Bebeğini rahat alıyorsun kaldırıyorsun emzirmek rahat oluyor. Döne döne uyudum ilk gün . Doğumdan çıktım bebişi emzirdim hemen duş aldım hastanede ohh mis.

Doğumdan sonra uçuş morundasın Yen'i doğmuş gibi oluyorsun ağrı Yok sızı Yok tatil bı yorgunluk. Bebeğini rahat alıyorsun kaldırıyorsun emzirmek rahat oluyor. Döne döne uyudum ilk gün . Doğumdan çıktım bebişi emzirdim hemen duş aldım hastanede ohh mis.

Ayy allah bana da nasip etsin,saglikla kavuşalım inşallah

Back
X