Doğum şeklinde kararsızlık. Doğum yapanlar bakabilir mi?

İyi geceler anneler 37 haftalık hamileyim bu zamana kadar hep normal doğum düşündüm ısrarla hatta bugun doktorumla normal doğum ve sezeryan halkında konuştum ilk Bebek'te mutlaka dikiş olacağını söyledi malum bölge ıslak olduğu için dikişlerin birazda geç iyleştiğini de söyledi bende normal doğum sonrası genital bölgesini uzun süre hissetmeyenler okudum ve korktum. Tüp Bebek'le hamile kaldım zaten zorlu süreçler geçirdik doğum sonram acı çekmek istemiyorum açıkcası ama normal doğum sonrası dikişler acı vericek gibi düşünüyorum bide sinirler yıpranıyor onuda düşünüyorum yaşım daha 24 sezeryan fikri oluştu kafamda çok kararsızım yardım edermisiniz?
Spinal Sezeryan canım hem rahat hem kolay sadece 2 3 gün şiddetli ağrin olur o da yürürken allah yardimcin olsun ben de 37 haftalik doğum yaptım

5 gündür çekiyorum çok şiddetli Ağrı'lar ayağa kalkamıyorum kulaklarım bile çınlıyor
Allah kolaylik versin ilk doğumsa genel zaten önermem ben de oğlumu genel yaptım ilk ama şiddetli ağrıyla uyandım çok zordu spinal biraz daha iyi ona göre uyuşukluk geçince 1 2 saat ağrım oldu sonra yürürken oldu sadece

Back
X