Doğuma Hazırlık Doğum Sıkıntısı beni çok geriyor.. :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Devlet Hastnesinde mi, Yoksa Özel hastane de mi Doğum ?

• Devlet Hastanesi

OY: 0 0,0%
  • Özel hastane

OY: 5 83,3%
  • Hiç farketmez

OY: 1 16,7%

• Ankete Katılan
    6

Lockam46

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
3.171
2.265
333
Kızlar,hala kararsızım . Rüyalarıma giriyorr artık yaa.. Bulunduğum yer bir ilçe. Buradaki devlet hasatnesinde mi. Yoksa kontrollerime gittiğim merkezdeki özel hastane de mi doğum yapsam. 35 DKlık mesafe var. Merkezle ilçe arasında... Buradaki hastanede 5 dkklık mesafe... yani her türlü rahat olacak benı için.. ama özelin yerni tutarmı tutmazmı. Sonradan pişman olur muyum özele gitmediğim için. Ben bır karar vermek istiyorum artık. Ama hala kararsızım. LÜTFEN Bana yardımcı olur musunuz ?

Doğum sancısı bir anda tutan bişey değil. Ben hastaneye yaklaşık yarım saatlik uzaklıkta beldede oturuyorum ve devlet hastanesine yetişebildim çok rahat bir şekilde hatta yolda polis çevirmesine bile takıldım yani :) hissediyorsun zaten doğumun başlayacağını ben 3 gün hafif sancı ile evde durdun 3. Günün akşamı doğum yaptım ... Özel hastanede biraz daha özen gösterdikleri kesin ama normal doğum yaptırırlar mı orası muamma çünkü hiç sabırlı değiller .... Ben devlette hastaneye gittiğimde suyum bile 7cm açıklıktan sonra patlatıldı .. kendini nerde rahat hissedeceksin orada yap doğumunu... Hayırlı sağlıklı doğumlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…