DOĞUM SONRASI 72'DEN......60'A (ilk hedef)

Masanitsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
590
350
63
40
selamlar...
Daha önce burada 66 kilodan 50ye yolculuk diye bir konu açmıştım.kilo vermeye çalışırken hamile kaldım ve 15 kilo alarak hamileliğimi tamamladım. ilk 40 gün içinde 10 kilomu verdim ve kilom 72 de sabitlendi. doğum yapalı 2 ay 10 gün geçti. ve artık hamile kaldığım kilonunda altına inmek için bir karar verdim. çok güzel bir avantajım var emziriyorum. ve emziririken ürettiğimiz sütün yüzde 30'unu depolanmış yağlardan oluşuyor. bu demektirki biraz dikkatli beslenmeyle hızlı kilo verilebilir. burası biraz da kendimi motive etmek için açtığım bir sayfa ama ilginizi çekip dahil olursanız ve beraber kilo verirsek çok çok mutlu olurum.
Kendim için kurallarımı yazacağım;
* Günde 3-4 lt su içilecek ( emzirdiğim için 4 lt kadar içebilirim)
*3 Beyazdan uzak durulacak (un,şeker,tuz)
*Meyve sınırlı tutulacak ve erken saatlerde tüketilecek.
*Paketli gıda tüketilmeyecek.
*Haftada 3 gün yürüyüş yapılmaya özen gösterilecek.

KİLO GERİ SAYIM...
*72,1 kg

Son düzenleme:
Diyetime yarın başlayacağım için bugün hazırlıklarıma başlıyorum. evde kalan meyveler ile şekersiz lezzetli komposto hazırlayacağım. ben kompostoda tane tüketmeyi sevmiyorum. o yüzden süzerek 2şer ltlik şişelere doldurup buzdolabında saklayacağım ve yemeklerin yanında soğuk içeçek olarak tükeceteğim. bu tarz alışkanlıkları kilo verdikten sonrada sürdürmek istiyorum. bebeğim ek gıdaya geçtiğinde evde ona vermeyeceğim besinleri tüketmek istemiyorum.

Karışık şekersiz komposto

yeşil-sarı ve kırmızı elma
bir kaç kayısı
bir şeftali
3-4 kırmızı erik
çubuk tarçın
karanfil
*meyvenize göre yeterli gördüğünüz suyu katıp kaynatıp soğutuyoruz. buzdolabında saklıyoruz.

15 haziran 2016 başlangıç menü
sabah kalkınca

geceden ıslattığım iki ceviz ve suyu
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta (baharatlı)
zeytin
domates-salatalık
1 dilim tulum peynir
açık şekersiz çay
ara
sade kahve
öğlen
ayran aşı çorbası (haşlanmış yeşil mercimek, kinoa, dereotu yoğurtla karıştır azcık sulandır)
ara
elma kompostosu (şekersiz)
akşam
bamya yemeği
bulgur pilavı
yoğurt

Not: Ben her gün et tüketmiyorum. tavuk zaten artık tüketmiyorum. eti de sadece ızgara olarak seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…