- 18 Şubat 2015
- 590
- 350
- 63
- 40
selamlar...
Daha önce burada 66 kilodan 50ye yolculuk diye bir konu açmıştım.kilo vermeye çalışırken hamile kaldım ve 15 kilo alarak hamileliğimi tamamladım. ilk 40 gün içinde 10 kilomu verdim ve kilom 72 de sabitlendi. doğum yapalı 2 ay 10 gün geçti. ve artık hamile kaldığım kilonunda altına inmek için bir karar verdim. çok güzel bir avantajım var emziriyorum. ve emziririken ürettiğimiz sütün yüzde 30'unu depolanmış yağlardan oluşuyor. bu demektirki biraz dikkatli beslenmeyle hızlı kilo verilebilir. burası biraz da kendimi motive etmek için açtığım bir sayfa ama ilginizi çekip dahil olursanız ve beraber kilo verirsek çok çok mutlu olurum.
Kendim için kurallarımı yazacağım;
* Günde 3-4 lt su içilecek ( emzirdiğim için 4 lt kadar içebilirim)
*3 Beyazdan uzak durulacak (un,şeker,tuz)
*Meyve sınırlı tutulacak ve erken saatlerde tüketilecek.
*Paketli gıda tüketilmeyecek.
*Haftada 3 gün yürüyüş yapılmaya özen gösterilecek.
KİLO GERİ SAYIM...
*72,1 kg
Daha önce burada 66 kilodan 50ye yolculuk diye bir konu açmıştım.kilo vermeye çalışırken hamile kaldım ve 15 kilo alarak hamileliğimi tamamladım. ilk 40 gün içinde 10 kilomu verdim ve kilom 72 de sabitlendi. doğum yapalı 2 ay 10 gün geçti. ve artık hamile kaldığım kilonunda altına inmek için bir karar verdim. çok güzel bir avantajım var emziriyorum. ve emziririken ürettiğimiz sütün yüzde 30'unu depolanmış yağlardan oluşuyor. bu demektirki biraz dikkatli beslenmeyle hızlı kilo verilebilir. burası biraz da kendimi motive etmek için açtığım bir sayfa ama ilginizi çekip dahil olursanız ve beraber kilo verirsek çok çok mutlu olurum.
Kendim için kurallarımı yazacağım;
* Günde 3-4 lt su içilecek ( emzirdiğim için 4 lt kadar içebilirim)
*3 Beyazdan uzak durulacak (un,şeker,tuz)
*Meyve sınırlı tutulacak ve erken saatlerde tüketilecek.
*Paketli gıda tüketilmeyecek.
*Haftada 3 gün yürüyüş yapılmaya özen gösterilecek.
KİLO GERİ SAYIM...
*72,1 kg
Son düzenleme: