Doğum sonrası adet düzensizliği

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Merhaba kızlar doğum yapalı 9 ay oldu 6 aylikken adet oldum ikinci adetim iki gün saptı bu ayın 3 de olmam gerekti hala olmadim nezaman düzene girer normal mi benim gibi olanlar varmı şimdiden tskr ederim 🤗

Normal.ben doğumdan 10 ay sonra ilk adetimi olmuştum.ikincisince bir hafta on gün geç oldum...sonra duzeldi

Maalesef dört aylıkken emmzirmeyi biraktim özel nedenlerden dolayı balım onla alakası yok galiba :KK43:
üzülme demekki nasibi bu kadarmış bir damla bile anne sütü alamayan bebekler var :emir_bebek:
ben lohusalığım bittiğinden beri düzenli olarak oluyorum oğlum 7 aylık. istersen bir doktora görün ❤️

E
üzülme demekki nasibi bu kadarmış bir damla bile anne sütü alamayan bebekler var :emir_bebek:
ben lohusalığım bittiğinden beri düzenli olarak oluyorum oğlum 7 aylık. istersen bir doktora görün ❤
Artık alıştım başta çok uzuluyodum teselli için tskr ederim 🙏♥️ evet bu aydan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah duzene girer

Benimde doğumdan sonra 6 ay hiç olmadım gecen ay 1 günlük bir kanamam oldu bu ay gecikmeyle yıne 1 günlük kanama oldu :( öbür ayda düzelme olmazsa doktora gıdıcem

Benimde doğumdan sonra 6 ay hiç olmadım gecen ay 1 günlük bir kanamam oldu bu ay gecikmeyle yıne 1 günlük kanama oldu :KK43: öbür ayda düzelme olmazsa doktora gıdıcem
İnşallah bişey çıkmaz canım doğum sonrası dengeler sasiyo bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum inşallah duzene girer seninki de :(

ben lohusalığım bittiğinden beri düzenli olarak oluyorum oğlum 7 aylık. istersen bir doktora görün ❤
Artık alıştım başta çok uzuluyodum teselli için tskr ederim 🙏♥evet bu aydan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah duzene girer

Back
X