Doğum sonrası adet düzensizliği

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Merhaba kızlar doğum yapalı 9 ay oldu 6 aylikken adet oldum ikinci adetim iki gün saptı bu ayın 3 de olmam gerekti hala olmadim nezaman düzene girer normal mi benim gibi olanlar varmı şimdiden tskr ederim

Normal.ben doğumdan 10 ay sonra ilk adetimi olmuştum.ikincisince bir hafta on gün geç oldum...sonra duzeldi

merhaba,
emzirme sürecinde adet düzensizliği normal diye biliyorum ben.

Maalesef dört aylıkken emmzirmeyi biraktim özel nedenlerden dolayı balım onla alakası yok galiba
üzülme demekki nasibi bu kadarmış bir damla bile anne sütü alamayan bebekler var
ben lohusalığım bittiğinden beri düzenli olarak oluyorum oğlum 7 aylık. istersen bir doktora görün

E

Benimde doğumdan sonra 6 ay hiç olmadım gecen ay 1 günlük bir kanamam oldu bu ay gecikmeyle yıne 1 günlük kanama oldu öbür ayda düzelme olmazsa doktora gıdıcem

Benimde doğumdan sonra 6 ay hiç olmadım gecen ay 1 günlük bir kanamam oldu bu ay gecikmeyle yıne 1 günlük kanama oldu öbür ayda düzelme olmazsa doktora gıdıcem
İnşallah bişey çıkmaz canım doğum sonrası dengeler sasiyo bende önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum inşallah duzene girer seninki de

üzülme demekki nasibi bu kadarmış bir damla bile anne sütü alamayan bebekler var
ben lohusalığım bittiğinden beri düzenli olarak oluyorum oğlum 7 aylık. istersen bir doktora görün ❤
Artık alıştım başta çok uzuluyodum teselli için tskr ederim ♥evet bu aydan sonra gitmeyi düşünüyorum inşallah duzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…