- 27 Şubat 2015
- 308
- 137
- 103
- Konu Sahibi Tacsiz Prenses
-
Merhaba Anneler..
Bu konu açıldı mi göremedim yazmak istedim..
Tam 3 ay önce sezaryen ile doğum yaptım. Yaklaşık 20-23 kilo aldim maalesef. Cok pişmanım bu ayri mesele.. Eski kiloma dönmem için 15 kilo vermem lazım. Kuzuşumu anne sütü ile besliyorum. Emzirirken hızlı kilo verirsin diyorlar ama ben veremiyorum. Hapur hupur yemiyorum da ama kilolarım sanki gitmiyor. Acaba regl olunca mi gidecek? Doktorum korseyi yasakladi ve ilk 6 ay yürüyüş harici spor da yasakbu konuda beni rahatlatacak bişeyler arıyorum bilgisi olan var mii
Benim oğlumda cok sık emiyo hatta surekli emiyo ve ben iki uc saatte bir acıkıyorumkızım 9. 5 aylık ve ben hala adet olmadımşiştikçe de şiştim emziriyorum sütü sağıyorum sonra? sonra nemi oluyor acıkıyorum ve de hep tatlı şeylere acıkıyorum sonuç: şişkooooo ((((
Hamileligimden önce çok sık sade nescafe içerdim günde 4-5 fincan. Hem iştahımı kesiyordu hemde metabolizmayı hızlandırıyor. Ama simdi süte geçtiği icin icemiyorum. Zaten gündüz cok az uyuyo bebegimBenim oğlumda cok sık emiyo hatta surekli emiyo ve ben iki uc saatte bir acıkıyorumhic yemediğim kadar yiyorum
Ben internette araştırırken bir cok sitede cay ve özellikle kahvenin uyarıcı etkisinden dolayı süte geçip bebekte uykusuzluğa ve huzursuzluğa neden olabileceğini okudum. Bir kucuk bardak acik cay iciyorum günde ama korkumdan kahve icemiyorum cunku bir kez ictim aksama dogru, 8-9 gibi uyuyan bebegim 1 de zar zor uyudu ve uyuyana kadar da ağlayıp durdu kuzumEmzirirken kahve yasak mı? Şu an doktorum abartmadıkça kahveyi yasaklamadı (4 fincan çay ya da 2 türk kahvesi günde iznim var) genelde hiç içmiyorum ama limitleri bu şekilde söylemişti
Ben internette araştırırken bir cok sitede cay ve özellikle kahvenin uyarıcı etkisinden dolayı süte geçip bebekte uykusuzluğa ve huzursuzluğa neden olabileceğini okudum. Bir kucuk bardak acik cay iciyorum günde ama korkumdan kahve icemiyorum cunku bir kez ictim aksama dogru, 8-9 gibi uyuyan bebegim 1 de zar zor uyudu ve uyuyana kadar da ağlayıp durdu kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?