Doğum sonrası adet görmek

Yagber42

😍😍😍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
121
394
23
27
Kızlar doğum yapalı 6ay oldu ve ben hala adet olmadım hamile olmak istemiyorum spirailde taktıramadım malum kendimiz korunuyoruz ama ne kadar güvenilir biliyorsunuz adet olabilmek için napmam lazım

Kızlar doğum yapalı 6ay oldu ve ben hala adet olmadım hamile olmak istemiyorum spirailde taktıramadım malum kendimiz korunuyoruz ama ne kadar güvenilir biliyorsunuz adet olabilmek için napmam lazım
Emziriyorsaniz adet olma suresi uzar diye biliyorum ama herkese gore degisir ben 2 bucuk ay sonra adet oldum

Cnm ben ilk doğumumu yaptıktan tam 8.5 ay sonra adet oldum genlerden kaynaklıydı galiba annemde geç adet olurmuş. Belki sende geç adet olacan yada herhangi bi gebelik belirtin filan varmı?

Cnm ben ilk doğumumu yaptıktan tam 8.5 ay sonra adet oldum genlerden kaynaklıydı galiba annemde geç adet olurmuş. Belki sende geç adet olacan yada herhangi bi gebelik belirtin filan varmı?
Hiç bir belirti yok şuanda sdece sezeryan yeri acıyor ara ara

22 ay sonra oldum ben. Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor tabiki ama kondom güvenilirliği yüksek bir korunma yöntemi.

Valla oda güvenilir değil yırtılma, çıkma durumu var..😏😏😏
Dediğim gibi hiçbiri yüzde yüz değil🤷‍♀️
Mesela benim çevremde iğne ve spiral ile korundugu halde hamile kalanlar var(farklı kişiler) ama kondom ile yok. Ne diyelim nasip işi heralde, olacağı varsa oluyor 🙄

Dediğim gibi hiçbiri yüzde yüz değil🤷‍♀️
Mesela benim çevremde iğne ve spiral ile korundugu halde hamile kalanlar var(farklı kişiler) ama kondom ile yok. Ne diyelim nasip işi heralde, olacağı varsa oluyor 🙄
Bizim kondom 2 kere yırtıldı birinde emziriyordul ama doktorum ertesi gün iç dedi içtim 3 gün emziremedim 😏😏 Diğerinde eşim farketti niyseki 😏😏 Neden yırtılrdığını anlamış değilim herşeye de dikkat ediyoruz..😏😏

Bizim kondom 2 kere yırtıldı birinde emziriyordul ama doktorum ertesi gün iç dedi içtim 3 gün emziremedim 😏😏 Diğerinde eşim farketti niyseki 😏😏 Neden yırtılrdığını anlamış değilim herşeye de dikkat ediyoruz..😏😏
Ya çok şanssızlık olmuş gerçekten ☹️ ya çok detaylı bilgim yok ama vazektomi olabilir belki en kesin yolu. Tabi eşiniz ne der🤷‍♀️

Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Emzirdiğim halde kırkım çıkmadan regl olmuştum ben.

Ben 8 ay sonra oldum yani suan adetliyim cok sukur cok mutlu oldum sismistim 1.5 sene adet gormeyince

Back
X