Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emziriyorsaniz adet olma suresi uzar diye biliyorum ama herkese gore degisir ben 2 bucuk ay sonra adet oldumKızlar doğum yapalı 6ay oldu ve ben hala adet olmadım hamile olmak istemiyorum spirailde taktıramadım malum kendimiz korunuyoruz ama ne kadar güvenilir biliyorsunuz adet olabilmek için napmam lazım
Oylede kuzum hamile kalırım diye endişe ediyorumEmziriyorsaniz adet olma suresi uzar diye biliyorum ama herkese gore degisir ben 2 bucuk ay sonra adet oldum
Hiç bir belirti yok şuanda sdece sezeryan yeri acıyor ara araCnm ben ilk doğumumu yaptıktan tam 8.5 ay sonra adet oldum genlerden kaynaklıydı galiba annemde geç adet olurmuş. Belki sende geç adet olacan yada herhangi bi gebelik belirtin filan varmı?
22 ay sonra oldum ben. Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor tabiki ama kondom güvenilirliği yüksek bir korunma yöntemi.Kızlar doğum yapalı 6ay oldu ve ben hala adet olmadım hamile olmak istemiyorum spirailde taktıramadım malum kendimiz korunuyoruz ama ne kadar güvenilir biliyorsunuz adet olabilmek için napmam lazım
Valla oda güvenilir değil yırtılma, çıkma durumu var..22 ay sonra oldum ben. Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor tabiki ama kondom güvenilirliği yüksek bir korunma yöntemi.
Dediğim gibi hiçbiri yüzde yüz değilValla oda güvenilir değil yırtılma, çıkma durumu var..![]()
Bizim kondom 2 kere yırtıldı birinde emziriyordul ama doktorum ertesi gün iç dedi içtim 3 gün emziremedimDediğim gibi hiçbiri yüzde yüz değil
Mesela benim çevremde iğne ve spiral ile korundugu halde hamile kalanlar var(farklı kişiler) ama kondom ile yok. Ne diyelim nasip işi heralde, olacağı varsa oluyor![]()
Ya çok şanssızlık olmuş gerçektenBizim kondom 2 kere yırtıldı birinde emziriyordul ama doktorum ertesi gün iç dedi içtim 3 gün emziremedimDiğerinde eşim farketti niyseki
Neden yırtılrdığını anlamış değilim herşeye de dikkat ediyoruz..
![]()
O ne kiYa çok şanssızlık olmuş gerçekten ☹ ya çok detaylı bilgim yok ama vazektomi olabilir belki en kesin yolu. Tabi eşiniz ne der![]()
Ayy netten baktım hem eşim kabul etmez hem daha ilk çocuk kıs birkaçtane daha yapalımYa çok şanssızlık olmuş gerçekten ☹ ya çok detaylı bilgim yok ama vazektomi olabilir belki en kesin yolu. Tabi eşiniz ne der![]()
Geri cekilme yontemi ile de korunuluyorDediğim gibi hiçbiri yüzde yüz değil
Mesela benim çevremde iğne ve spiral ile korundugu halde hamile kalanlar var(farklı kişiler) ama kondom ile yok. Ne diyelim nasip işi heralde, olacağı varsa oluyor![]()
O zaman yaptırmayin tabi, gönlünuze göre olsunAyy netten baktım hem eşim kabul etmez hem daha ilk çocuk kıs birkaçtane daha yapalım![]()
Yani o bir korunma yöntemi degil, riski yüksek ama belki yumurtlama günü olmadığıniza emin olduğunuz günlerde olabilirGeri cekilme yontemi ile de korunuluyor
Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Emzirdiğim halde kırkım çıkmadan regl olmuştum ben.Kızlar doğum yapalı 6ay oldu ve ben hala adet olmadım hamile olmak istemiyorum spirailde taktıramadım malum kendimiz korunuyoruz ama ne kadar güvenilir biliyorsunuz adet olabilmek için napmam lazım
Amiinn canım inşaALLAHO zaman yaptırmayin tabi, gönlünuze göre olsun![]()