denizim84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 1.595 125 123 29 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #1 Arkadaslar 2 aylik ikiz bebeklerim var emzirmiyorum Bugun hafif lekelenme tarzibda kahve kirmizi kanamam geldi daha sokulmedi acaba adet mi oluyorum
Arkadaslar 2 aylik ikiz bebeklerim var emzirmiyorum Bugun hafif lekelenme tarzibda kahve kirmizi kanamam geldi daha sokulmedi acaba adet mi oluyorum
athena Goddess of Wisdom Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 6.520 24.129 548 30 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #2 aylin06 .!.: Arkadaslar 2 aylik ikiz bebeklerim var emzirmiyorum Bugun hafif lekelenme tarzibda kahve kirmizi kanamam geldi daha sokulmedi acaba adet mi oluyorum Genişletmek için tıkla... Olabilir canım benim de o tarz olup bi iki gün sürüp bitmisti. Ya adet yada rahmin kendi kendisini temizlemesidir dedim ben.
aylin06 .!.: Arkadaslar 2 aylik ikiz bebeklerim var emzirmiyorum Bugun hafif lekelenme tarzibda kahve kirmizi kanamam geldi daha sokulmedi acaba adet mi oluyorum Genişletmek için tıkla... Olabilir canım benim de o tarz olup bi iki gün sürüp bitmisti. Ya adet yada rahmin kendi kendisini temizlemesidir dedim ben.
denizim84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 1.595 125 123 30 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #3 renksizgokkusagi .!.: Olabilir canım benim de o tarz olup bi iki gün sürüp bitmisti. Ya adet yada rahmin kendi kendisini temizlemesidir dedim ben. Genişletmek için tıkla... Sanirim adet degil cunku dunden beri cok hafif leke tarzi olacaksa olsun boyle daha cok strese girdim
renksizgokkusagi .!.: Olabilir canım benim de o tarz olup bi iki gün sürüp bitmisti. Ya adet yada rahmin kendi kendisini temizlemesidir dedim ben. Genişletmek için tıkla... Sanirim adet degil cunku dunden beri cok hafif leke tarzi olacaksa olsun boyle daha cok strese girdim
denizim84 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2010 1.595 125 123 30 Nisan 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #4 renksizgokkusagi .!.: Olabilir canım benim de o tarz olup bi iki gün sürüp bitmisti. Ya adet yada rahmin kendi kendisini temizlemesidir dedim ben. Genişletmek için tıkla... Peki lekelenme den ne kadar sure sonra tam adet oldun merakimi mazur gör
renksizgokkusagi .!.: Olabilir canım benim de o tarz olup bi iki gün sürüp bitmisti. Ya adet yada rahmin kendi kendisini temizlemesidir dedim ben. Genişletmek için tıkla... Peki lekelenme den ne kadar sure sonra tam adet oldun merakimi mazur gör
athena Goddess of Wisdom Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2013 6.520 24.129 548 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi denizim84 #5 aylin06 .!.: Sanirim adet degil cunku dunden beri cok hafif leke tarzi olacaksa olsun boyle daha cok strese girdim Genişletmek için tıkla... aylin06 .!.: Peki lekelenme den ne kadar sure sonra tam adet oldun merakimi mazur gör Genişletmek için tıkla... Niye strese giriyorsun ki canım? Rahim kendini temizliyordur. Kolay mı, koca bir hamilelikte ne hallere geldi. Sen yine de içinin rahat etmesi için bir doktora görün olur mu? Benim de rengi koyu idi adetimin. Normalden az sürdü.
aylin06 .!.: Sanirim adet degil cunku dunden beri cok hafif leke tarzi olacaksa olsun boyle daha cok strese girdim Genişletmek için tıkla... aylin06 .!.: Peki lekelenme den ne kadar sure sonra tam adet oldun merakimi mazur gör Genişletmek için tıkla... Niye strese giriyorsun ki canım? Rahim kendini temizliyordur. Kolay mı, koca bir hamilelikte ne hallere geldi. Sen yine de içinin rahat etmesi için bir doktora görün olur mu? Benim de rengi koyu idi adetimin. Normalden az sürdü.