doğum sonrası adette bel ağrısı

yavuzunannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
102
98
13
38
Merhaba arkadaşlar bekarken ve bebegim olana kadar çokrahat adet zamanim geçerdi normal günler gibi fakat 7aylik oğlum var 3.adetim bel aağrısı ddayanılmaz derecede ilaç icmemeye cçalışıyorum fakat ddayanamıyorum. Sebebi ne olabilir aaraştırdım ama hiç bisey bbulamadım. sŞimdiden tteşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar bekarken ve bebegim olana kadar çokrahat adet zamanim geçerdi normal günler gibi fakat 7aylik oğlum var 3.adetim bel aağrısı ddayanılmaz derecede ilaç icmemeye cçalışıyorum fakat ddayanamıyorum. Sebebi ne olabilir aaraştırdım ama hiç bisey bbulamadım. sŞimdiden tteşekkürler :)
bi sebebi yok benimde öyle oldu ve bu ağrı kalıcı oldu hiçbir dr bi teşhis koyamadı tedavi uygulayamadı hala da öyle ve giderek şiddetleniyor Üzgünüm.

Doğum yapmış bazı arkadaşlarımdan duyduklarıma göre,doğumda bel kayması olmuş ondan ağrı oluyormuş.
Ben tamamen onların yalancısıyım :)
Geçmiş olsun,kurtulursunuz inşallah.

Ayaklarınızı ve belinizi üşütmeyin.
Ağrı olduğunda sıcak su torbası ile bekleyin.Geçer inşallah.
Geçmiş olsun.

ayaklarınızdan çorabı asla çıkarmayın yatarken bile ... hasta olmaya yakın belinizi sarın sıcak su torbasına aşırı sıcak olmayan su koyun belinizin ağrıyan yerine koyun... rahım toparlanıp eski halini alana kadar sabredin yani 1-1.5 sene sonrasında doktora gıdın şikayet devam ederse...

Teşekkür ederim arkadaslar. Normal doğumda uuğraşıp olmayınca sezeryana aldilar ve bana sormadan belden ugusturma yapicaz dediler bende bir an önce agrim dursun diye bisey demedim ama 8 defa iiğne denediler oolmadı sancimdan sabit duramadim iki defa ilaç verdiler belimden sadece sağ bbacagimi elektrik çarptı sanki çığlık attım en son bayilttilar. Sezeryan sonrası inanılmaz ssirtim agridi ( kafamın arkasından omuzlarım kürek kkemiklerim ) emzirirken ağlıyordum o derece. Acaba ondan kaynaklanıyor olabilir mi diye aklıma geliyo.

Back
X