!!! Doğum sonrası baş dönmesi !!!

sebaos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
36
1
36
Muğla
Arkadaslar oncelıkle hepınızın bebeklerı omurlu olsun Rabbım hepsıne szaglıklı basarılı huzurlu uzun omurler versın.

Kızlar benım soyle bır sorunum var.

Dogum yapalı tam 2 ay oldu yaklasık son 1 aydır bas donmesı gıbı sersemlıgım var sankı kendımı bayılacakmısım gıbı hıssedıyorumhemen toparlamaya calısıyorum. asırı uykusuz kalmıyorum bebegım huysuz degıl neden boyle oldugumu anlamıyorum. Emzırme donemınde yada dogumdan sonra bu normalmı anlayamadım ve bebegımle hastaneye gıtmek te ıstemıyorum, bırakacak kımsede yok yanımda.

canim yanlis yönlendirmek istemem ama bu sorun bende de olmustu mide bulantisiyla beraber.dogumda kan kaybettigim icin demirim ve hemoglobinim düsmüstü.doktor demir ilaci almami söyledi ama ben kizimdan firsat bulup bi gidemedim doktora yediklerime dikkat etmeye calistim demir vitamini aldim gecti bende.

saol canım tesekkur ederım

Bögürtlennn´inde dedigi gibi büyük bir ihtimalle demir eksikligi ve dogumdan sonra degisen hormon dengesinden olailir canim dr ne bi görün yinede sana gerekli ilaclari vericektir.Bebeginizde anali babali buyusün ömrü uzuuuuuun olsun insallah

tesekkur ederım tatlım. Aslına bakarsanız doktorum bana santafer fort ve elevıt vermıstı dogumdan sonra ama ben duzenlı kullanmıorum hemen bugun kullanmaya baslıyoum bıraz duzenlı kullanınca gecmezse kacarı yok doktora gıtmem gerekecek

dogum sonrasi dr banada bir yigin vitamin demir ilaci falan vermisti ve bende senin gibi hic birini kullanmadimve bazen yemek yaparkken falan oyle bir bas donmesi ve bayilicakmis duygusu oluyodu ki yemegi birakip mutfakta yatiyodumyemek yaniyodu bol bolda su icmeni tavsiye ederim hem sutunde cogalir

aslında bu bayılacakmısım hıssı benı cok korkutuyordu ama ıcımı rahatlattın dudicim aynen bende yemek yerken yaparken cocugumun uzerını degıstırırken altını alırken yanı sureklı bu durumdaydım ne oluyor bana Allahım dıye korkuyordum ama benı cok rahatlattınız hemen ılacımı ıctım zaten bugunden ıtıbaren basladım ılaclarımı duzenlı kullanmaya

Ben doğum yapalı 5 buçuk ay oluyo hala dönüyo benim başım.geçer diye bekliyorum geçmiyo.doktora da gittim hatta özel hastaneye ekg çekildi kan değerlerime bakıldı hepsi normal arada tansiyonunuz düşüyodur dedi dr bi açıklama getirmedi sağolsun.kansızlık sezeryandan hemen sonra bile yoktu benim hamileliğimde de olmadı.bana emzirmeyle alakalı gibi geliyo.benimde bebeğim çok huysuz değil. arada uyumuyoruz genelde gece 2 kere kalkıyorum emzirip yatıyorum.belki hem emzirme hem çalıştığım için süt sağma yada stresten bilemedim.aç kalmamaya çalışıyorum çok ekmek yiyorum hatta uykusuzkenmi oluyo diyorum yok değişmiyo

Mrb xanm bas donmen gectimi gectiyse nasil gecti dr vs gttinmi tekrardan o donemde besbucuk aylik oglum var 11 gundur surekli basim donuyor sebebini bulamadik drlarda bisi demiyor tam yardimci olun bana litfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…