Arkadaslar oncelıkle hepınızın bebeklerı omurlu olsun Rabbım hepsıne szaglıklı basarılı huzurlu uzun omurler versın.
Kızlar benım soyle bır sorunum var.
Dogum yapalı tam 2 ay oldu yaklasık son 1 aydır bas donmesı gıbı sersemlıgım var sankı kendımı bayılacakmısım gıbı hıssedıyorumhemen toparlamaya calısıyorum. asırı uykusuz kalmıyorum bebegım huysuz degıl neden boyle oldugumu anlamıyorum. Emzırme donemınde yada dogumdan sonra bu normalmı anlayamadım ve bebegımle hastaneye gıtmek te ıstemıyorum, bırakacak kımsede yok yanımda.
canim yanlis yönlendirmek istemem ama bu sorun bende de olmustu mide bulantisiyla beraber.dogumda kan kaybettigim icin demirim ve hemoglobinim düsmüstü.doktor demir ilaci almami söyledi ama ben kizimdan firsat bulup bi gidemedim doktora yediklerime dikkat etmeye calistim demir vitamini aldim gecti bende.
Bögürtlennn´inde dedigi gibi büyük bir ihtimalle demir eksikligi ve dogumdan sonra degisen hormon dengesinden olailir canim dr ne bi görün yinede sana gerekli ilaclari vericektir.Bebeginizde anali babali buyusün ömrü uzuuuuuun olsun insallah
dogum sonrasi dr banada bir yigin vitamin demir ilaci falan vermisti ve bende senin gibi hic birini kullanmadimve bazen yemek yaparkken falan oyle bir bas donmesi ve bayilicakmis duygusu oluyodu ki yemegi birakip mutfakta yatiyodum yemek yaniyodu bol bolda su icmeni tavsiye ederim hem sutunde cogalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?