Doğum sonrası çatlakları:

megeozl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
18
0
86
39
İstanbul
ben lazerle çatlaklarımı yok etmek istiyorum anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz biyer var mı fiyatı hakkın da fikri olanlar cevap bekliiyorum:gitme:

sorma bende fay hattı gibiyim ama kesin çözüm yok diye biliyorum,bir ara sanki çatlak boyama diye birşey duydum ama araştırdım sağlıklı bir sonuca ulaşamadımmafoldumben

mezoterapi ile ilgileniyorum bu ara bende
sıkılaştırmanın yanı sıra çatlaklarada iyi geliyormuş
seansları ortalama 100tl 7-8 sean sürüyor

bilginize

benim catlaklarim henuz cok yeni kirmizi halde.lierac ampul kullaniorum tabii duzenli deil 1 kutu bitti henuz bi fayda goremedim

dogum çatlaklarını hiç bişey yok edemiyor boşuna ugraşmayın onlar bizlerle bizlerde onlarla yaşamaya mahkumuzboshayallersmile

Çatlakların tamamen geçmesi mümkün değildir yeni gelen cihazlarda dahil ancak %70 yok edilir kremler masajlar çözüm olarak sunulsada maalesef sonuç alınması mümkün değil mezoterapinin çatlağa iyi geldiğini yazmış bir arkadaş ama öyle bişey maalesef yok :S keşke olsa da bir taşla 2 kuş vurulsa laserlecatlaktedavisi.com adresini ziyaret etmenizi öneririm...

valla ben lazere inanıyorum ve yaptırmayı düşünüyorum %70 %80 geçmesi demek zaten çok fazla bişeyin kalmaması demek hele çatlaklar derin ve yoğun değillerse kesin gözle bile farkedilmez lazer kesin çözüm başka yolu yok o lieracın ampulüne veriyorsunuz 100 mil,deniyosunuz sonra 10 günde bitiyo sonuç koca bir sıfır bence çare kozmetik ürünlerde deil doktorda hiç olmazsa onlara vericeğim parayı lazere veririm tamamen geçirmeseler bile kısa bir sürede gözle görülmicek hale gelir verdiğiniz para boşa gitmez...

bencede masllah turkıye yollar harıtası gıbıyım dogum yapalı 4ay oldu bakalm bende dusunuyorum nasıpse sonbaharda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…