doğum sonrası cinsel ilişki

dr görünmende fayda var
40 gün dediklerine göre bir bildikleri vardır heralde

Pembemsiydi kan bide benim içimde gazlı bez unutmuşlar ben kendim çıkardım ağlaya ağlaya onun üzerine ilişkiye girdik ondanda olbilir aslında
Hala anlatıyormusun canım sen regli olmussun yasım ıtıbarı ile

40 gün öncesi günah diye biliyorum hem dikişlerin için ne kadar beklersen okadar iyi

en fazla 40 gun.kanama daha kısa sürede kesilebilir.adet gibi kimi 3 gün olur kimi 10 gün.günah değil.kanama devam ediyorsa günah

L
İllada kimliğimimi yayınlayım kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim siz beni fake sanın hem bn cevabımı aldımya boş konuşma sen
ağzını topla!!!
yoksa yakındır seni sürerler bu siteden
anca ziyaretçi olarak gelirsin...

İçinde bez mi unutmuşlar :KK57:
Bi de yaşın 16ymış galiba, eğer gerçeksen Allah yardımcın olsun. Bu yaşta çocuk sahibi olman hiç iyi olmamış ama dünyaya geleni geri göndercek halimiz yok. İnşallah her şey istediğin gibi olur.

Bi de ilişki için acele etme, kanama ne zaman kesilirse emin olduğunda yaparsınız. Şu an her şey çok yeni, vücudun kendini toparlasın.

Saol ama kanamam veya akıntım yoktu ondn pek ilgimi çekmemişti heralde ama ilk sizden duydum büyüklerimde hiç bir şey demedi bide benim yaşım küçük 16 yaşındayım ben yalan gibi gelebilir ama öyle yaşıma verin bilgisizliğimi
16 yaşında doğurdun kaç yaşında evlendin? yazık ya

Back
X