doğum sonrası cinsellik

esla1

aslı
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
7
0
6
Kayseri
kızlar aranıza yeni katıldım bayadır takip ediyordum kk ama yeni yazmaya karar verdim neyse sorunum şu doğum yapalı 2 ay oldu ama eşim yanıma bile yaklaşmıyo hergun bi bahane uyduruyo yok cok yemek yedim yok basım ağrıyo diyo uyuya kalıyo ne degişti aramızda anlam veremiyorum ben kadınlık gururumu bi yana bırakıp utanmadan ben soyluyorum ınanın kendimden soğudum artık ne kadar kötü bişeymiş istenmemek dogum yapan arkadaşlar acaba aynı sorunları sizde yasadınız mı yoksa bitek ben mi muzdarıbım ?

Muhakkak bunlari yasayan ciftler vardir..... sonucta yeni dogum yapmis sayilirsin...lohusalik psikolojisi esinede yansimistir.... giy suslen puslen adami tahrik et ilgisini cek......
Kadin isteyipte kocasini bastan cikartacak kadin yoktur....

Bu arada allah anali babali buyutsun....

Canım hayırlı olsun Allah sıhatle büyütmeyi nasip etsin

Eğer normal doğum yaptıysan sendeki o malum değişikliği kafasına takmış ve zevk almayacağını sanıyo olabilir Tabi benimkisi bi fikir Başka sebebide olabilir yani 2 ay zaten yaklaşamamış bu günleri iple çekmesi gerek

Bu bi mani değildir ama vücudun çokmu değişti kilo filan çokmu aldın Konuşursan eşinle ikinizde rahatlarsınız Konuşmadan kendini yersin buda seni strese sokar

Bi hikaye vardır bilmem bilirmisiniz kadının biri doğum yapmış. Daha sonra eşi ona yaklaşmamış. Kadının canına tak etmiş ama bi iki sabredip sesini etmemiş. Daha sonra bi saba parmağını bala batırmış Bu bala iyi bak demiş bak ne olsu delindi büyük biş boşluk oldu Sonra bala tekrar bak demiş. Adam tekrar bala bakmış şimdi ne oldu demiş. Adam anlamamış Bal yine eski halini aldı demiş Yani belki eşin bunu bilmiyodur Bunu kafasına takmış olabilir :S Belki diyorum yine dediğim gibi benimkisi bi fikir belki sebep budur belki değildir

Son düzenleme:
yok canım 62 kiloda hamile kaldım 69 da dogurdum simdi 57 kiloyum anlıycan eskisinden daha zayıfım kimse gum yaptıgıma ınanmıyo kaç kez konustum bir sorun mu var benden mi sogudun diye hayır diyo bi anlam veremiyorum yaptıklarına sanki karsımda yabancı biri var tanıyamıyorum

Bizde boyle bir sorun olmadı, ama yeni bir bebeğin hayatınızı değiştirdiği muhakkak.

Bebek geceleri uyutmuyorsa, eşin uykuyu ilişkiye tercih ediyor olabilir, uyku saati gelmeden, gündüz bebek uyurken eşine yaklaşırsan sanırım o da isteyecektir. Uzun süre ilişki de olmadıysa soğumuş olabilir, ilişkinin tadını yeniden alınca düzelir muhtemelen.

ben 3 doğum yaptım hiç böyle bir sorun yaşamadım kocamda işsteksizlik olmadı açıkcası böyle sorunları ilk defa kk de okudum tuhafıma gidiyor yani doğumu sanki erkekler yapıyor ne oluyor bu erkeklere anlamıyorum biraz kendi haline bırak kocanı belki zamanla kendine gelir normale döner

bende hamileyim en merak ettiğim konulardan biri bu...acaba şimdiki gibi olur mu?eşim yada ben değişir miyim?

peki eşin başka türlü mü ihtiyacını gideriyor:44:

eskiden herşey normal bu yenı durum bıraz onormal biraz tahrik etsen belki normale döner yada dırek sorunun ne olduğunuda sorabılırsın

eşim 40 çıkana kadar gözü patladı hesabı oldu
seninki niye yaklaşmadı
garip geldi
en son ne zaman beraber oldunuzki
hamileyken olumuydu

Allah korusun ama çevremde bir kaç kişiden duyduğum hikayelerde kocaları, artık eşlerini kendi karıları, sevgilileri gibi değil sadece bir anne olarak görebildiklerinden bu nedenle de ilişkiye girmek istemediklerinden bahsediyordu. Yani bu durum devam ederse bence birlikte psikologa gitmenizde fayda olabilir. Ben ne evlendim, ne çocuk sahibi oldum ama bu hikayeler yüzünden benim bile gelecekle ilgili kaygılarım var. :44:

Ben kadınların doğum sonrası cinselliğe fazla anlam yüklediğini düşünüyorum.

40 gün zaten tıbben lohusalık ve cinsel ilişki yasaktır. İster normal doğum, ister sezeryan. Zaten bu 40 gün içirisinde eşiniz istese bile sizin kendi bedeninizi korumak adına reddeteniz gerekiyordu.

Bütün bu sıkıntılar 20 gün için mi ? Adama da az nefes alacak süre bırakın, kolay mı doğum yapmış biriyle hiçbirşey olmamış gibi ilişkiye girmek yada yeni doğum yapmış birini arzulamak

Son düzenleme:
biz 3.5 4 ay neredeyse(belkide daha fazla)birlikte olmadık aynı sizin gibi ben teklif ediyordum ama eşim istemiyordu.doğum sonrası dikişlerim vardı sonunda öğrendimki bana zarar vermekten korkuyormuş.sonra yavaş yavaş düzeldi.birde yorgunsun diyordu bebek geldi alışma süreci uykusuzluk bunları düşünüyormuş normalde tam bir odundur.ama gözleri dola dola bunları söyleyince rahatlamıştım .doğumdan sonra 10 kilo fazlam vardı beni beğenmediğini düşünüyordum çünkü.bu sebepten kavga çıkarınca ben,oda anlattı kıyamıyorum acır diye korkuyorum diyordu.düzene girer yani takma

hamıleyken kacıncı aya kadar cınsellıkte sıkıntı yok? ben de bunu merak edıyorum

eğer düşük tehliken yoksa doktorum kalp atışı duyduktan sonra girebilirsiniz dedi son aya kadar sorun yokmuş tabii eskisi kadar ateşli olmuyor durum daha yavaş daha hassas oluyorsun

ayrıca konuyu açan arkadaş için de eşin hamileyken nasıldı o zaman birlikte oluyor muydunuz? erkekler biraz daha hassas bu konuda

bebekle ilgili bi sorun yok çok şükür geceleri uyuyan bi bebegim var

ınan bende inanmazdım ama basa gelince anlıyo insan benim derdim cinsellik falan degil aramazda bi sogukluk var benim çözemedigim acaba biraz olsun eski halımize döner mıyız diyeydi yakınlasmam cok zor bi lohusalık dönemi geçirdik bebegimim kanı degişti küvezde kaldı sütüm gelmedi derken baya yıprandık biraz olsun düzelir mıyızdi derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…