kızlar aranıza yeni katıldım bayadır takip ediyordum kk ama yeni yazmaya karar verdimneyse sorunum şu doğum yapalı 2 ay oldu ama eşim yanıma bile yaklaşmıyo hergun bi bahane uyduruyo yok cok yemek yedim yok basım ağrıyo diyo uyuya kalıyo ne degişti aramızda anlam veremiyorum ben kadınlık gururumu bi yana bırakıp utanmadan ben soyluyorum ınanın kendimden soğudum artık ne kadar kötü bişeymiş istenmemek dogum yapan arkadaşlar acaba aynı sorunları sizde yasadınız mı yoksa bitek ben mi muzdarıbım ?
kızlar aranıza yeni katıldım bayadır takip ediyordum kk ama yeni yazmaya karar verdimneyse sorunum şu doğum yapalı 2 ay oldu ama eşim yanıma bile yaklaşmıyo hergun bi bahane uyduruyo yok cok yemek yedim yok basım ağrıyo diyo uyuya kalıyo ne degişti aramızda anlam veremiyorum ben kadınlık gururumu bi yana bırakıp utanmadan ben soyluyorum ınanın kendimden soğudum artık ne kadar kötü bişeymiş istenmemek dogum yapan arkadaşlar acaba aynı sorunları sizde yasadınız mı yoksa bitek ben mi muzdarıbım ?
hamıleyken kacıncı aya kadar cınsellıkte sıkıntı yok? ben de bunu merak edıyorum
Bizde boyle bir sorun olmadı, ama yeni bir bebeğin hayatınızı değiştirdiği muhakkak.
Bebek geceleri uyutmuyorsa, eşin uykuyu ilişkiye tercih ediyor olabilir, uyku saati gelmeden, gündüz bebek uyurken eşine yaklaşırsan sanırım o da isteyecektir. Uzun süre ilişki de olmadıysa soğumuş olabilir, ilişkinin tadını yeniden alınca düzelir muhtemelen.
ben 3 doğum yaptım hiç böyle bir sorun yaşamadım kocamda işsteksizlik olmadı açıkcası böyle sorunları ilk defa kk de okudum tuhafıma gidiyor yani doğumu sanki erkekler yapıyor ne oluyor bu erkeklere anlamıyorumbiraz kendi haline bırak kocanı belki zamanla kendine gelir normale döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?