Doğum sonrası cleksan ????? Lütfen bakar mısınız

hira571

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
130
30
98
Merhabalar 36 haftalık hamileyim cleksan 0.4 kullaniyrm. ben artık bu kafta dr kesecek derken doğumdan sonra da 6hafta kullanacaksin dedi... Garip geldi ilk defa duyuyorum. doğumdan sonra iğneye devam eden var mi lohusalik kanamasina etkisi falan nasıl oldu

Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin, bende kan sulandırıcı kullanıyorum, oksapar ve bebek aspirini, aspirini 32. haftada kesecek oksaparda doğumdan sonra 6 hafta daha kullanıcam

doğumdan sonra herhangi bir yerinize pıhtı akmaması amacıyla devam etmenizi istemiştir doktorunuz. pıhtılaşma derecenize göre alınan bir önlem :) Allah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin, bende kan sulandırıcı kullanıyorum, oksapar ve bebek aspirini, aspirini 32. haftada kesecek oksaparda doğumdan sonra 6 hafta daha kullanıcam
Teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…