Dogum sonrasi depresyonn

43rr077

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
58
12
88
31
Kizim cok huysuz kendim bakmak istemiyorum yasam enerjim söndü sanki pismaninm yaptigima

Benim de gece uykularım neredeyse hiç yok. Bebeğim 10 günlük henüz. Bu süreç zor gerçekten. hayatımız tamamen değişiyor. Kendimi terk edilmiş gibi hissediyorum. Herkes, her şey batıyor bana. Hamilelik dönemi meğersem ne kadar rahatmış. Yenidoğan bakımı, yeni bir hayat, sorumluluk gerçekten çok zormuş. bu dönemi çabuk atlatırız inşallah. Geçici bi süreç biliyorum ama, umarım kısa sürer.

allah yardımcınız olsun kızlar hepsi geçicek gerçekten öyle günler geliyoki bebeğim uyansada emzirsem koklasam diye 4 gözle bekliceksiniz allah evlatlarınıza uzun ve güzel ömürler versin

herkesin başından hafif ya da ağır bir loğusalık depresyonu geçiyor. ben de dedim kimi zaman annelik benim neyime diye. Allah affetsin, çok tövbe ettim o sözlerime. 2,5-3 aydan sonra her şey normale dönecek, güzel bebeğiniz sizin gözünüzün içine bakacak, tepkiler verecek, gülücüklerini saçacak. sizden başka tanıdığı bildiği kimse yok , bir tek sizin kokunuzu biliyor şu an. zamanla beraber yaşamaya alışacaksınız, her şey çok güzel olacak, kolaylaşacak. birazcık sabır.. Allah tüm annelere kolaylık versin.

Back
X