Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunu bende araştırdım ama emzirme döneminde sanırım iyi beslenmek gerekicek. Abartmamak şartıyla sadece üç beyaz kısılabilir ama süt yetmezse vicdan azabı çekerim diye düşünüyorum. Normal mi sezaryen mi oldun canım doğumdan sonra kaç kilo gittin
6 öğün besleniyorum. açıkcası evde ne varsa onlardan yiyorum. sadece ara öğünlerimde yulaf süt kuru meyve ve ceviz tüketiyorum hem süt arttırıyor hemde cevizdeki omega3 bebişin beyin gelişmini destekliyor. ben sezeryandan dolayı kabızlık problemi yaşıyorum o yüzden yulaf kefir gibi ara öğünler yapıyorum. gayette iyi geliyor. hem yulaf sütün kanallarda ilerlemesini hızlandırıyor ve bol su içiyorum.45 dkda leslie yapıyorum. zaten sen emzirdikçe sütün artıyor. yediklerinin aşırı bir etkisi yok korkma. sadece proteinini iyi al hem doğum sonrası toparlanmayı sağlıyor hem de sütün kalitesi önemli. özellikle abur cubur yerine meyve tüket mineral vitamin açısından. sporda çok terlersem kaybettiğim minerali yerine koymak için soda bile içiyorum.