Dogum sonrasi diyetttt :)

sananesanane

B.K:74 M.K:73.50 hedeh:50
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
2.449
1.783
133
37
kizlarrrr hadi fikirleselim suan 33.haftamdayim dogumdan once tup bebek tedavisinden hamile kaldigim icin haliyle kilolu hamile kaldim hadi bakalim kimler hangi diyetleri yapicak kacar kilo aldiniz gelin dertleselim azicik

24. haftamdayım 8. kilomu aldım şimdiden diyetisyen randevum gideceğim spor salonu hazır çünkü kiloyu çok dert eden biriyim bende 74 ile hamile kaldım sen kaç kiloydun

24. haftamdayım 8. kilomu aldım şimdiden diyetisyen randevum gideceğim spor salonu hazır çünkü kiloyu çok dert eden biriyim bende 74 ile hamile kaldım sen kaç kiloydun
Bende 75tim canim :) suan 33.haftamdayim ve 6kilo tek aldim daha sanirim hamilelikten bisi kalmicakta bana oncekileri vermek zor olucak snairim

Bende 75tim canim :) suan 33.haftamdayim ve 6kilo tek aldim daha sanirim hamilelikten bisi kalmicakta bana oncekileri vermek zor olucak snairim
Çok az almışsın ya masallah en fazla 10 kiloyla bitirirsin bende öyle çok aşırı yeme de yok dikkat ettiğim halde böyle oldu ama el ve ayaklarım çok şiş doktorumda ödem olduğunu düşünüyor b vitamini eksikliğinden

Çok az almışsın ya masallah en fazla 10 kiloyla bitirirsin bende öyle çok aşırı yeme de yok dikkat ettiğim halde böyle oldu ama el ve ayaklarım çok şiş doktorumda ödem olduğunu düşünüyor b vitamini eksikliğinden
Ya ben cok dikkat ettim hamur isi hic yemedim tatli yemedim sirf pekmez ve bal ama canim nezaman isterse yedim :) zaten son zamanlardada seker cikti ondan dolayida tatli yiyemiyorum ilk zamanlar arada yiyordum en azindan bu yuzden almadigimi dusunuyorum :) bakalim daha geride 7haftam var neler olucak

Kızlar şakın Doğumdan sonra sütüm geldin diye tatlı şerbet falan yemeyin ben öyle diyerek Doğumdan sonra 5 kilo aldım. Tek süt yapan şey bol su. Ben gebelikte kilo kaybı yaşadığım için kilo almam sorun olmadı ama eltim hem kilolu hamile kaldı hem 20 kilo aldı doğurdu bide süt gelsin çok olsun diye kilo aldı. Şimdi ikinci bebek için kilo vermeye çalışıyor çok sıkıntılı :(

Kızlar şakın Doğumdan sonra sütüm geldin diye tatlı şerbet falan yemeyin ben öyle diyerek Doğumdan sonra 5 kilo aldım. Tek süt yapan şey bol su. Ben gebelikte kilo kaybı yaşadığım için kilo almam sorun olmadı ama eltim hem kilolu hamile kaldı hem 20 kilo aldı doğurdu bide süt gelsin çok olsun diye kilo aldı. Şimdi ikinci bebek için kilo vermeye çalışıyor çok sıkıntılı :KK43:
Çok haklısın canım o tatlı süt yapar olayı yalanmış em güzel süt yapan dereotu ve bol su ;)

Kızlar şakın Doğumdan sonra sütüm geldin diye tatlı şerbet falan yemeyin ben öyle diyerek Doğumdan sonra 5 kilo aldım. Tek süt yapan şey bol su. Ben gebelikte kilo kaybı yaşadığım için kilo almam sorun olmadı ama eltim hem kilolu hamile kaldı hem 20 kilo aldı doğurdu bide süt gelsin çok olsun diye kilo aldı. Şimdi ikinci bebek için kilo vermeye çalışıyor çok sıkıntılı :KK43:
Bunu cok arastirdim ben bolca emzirmek ve su tuketmek yetiyormus sut olmasi icin bide ekstra protein tuketmek gerekiyomus yani evet arkadasim malesef seninde dedigin gibi tatliyla hic bir alakasi yokmus

Bunu cok arastirdim ben bolca emzirmek ve su tuketmek yetiyormus sut olmasi icin bide ekstra protein tuketmek gerekiyomus yani evet arkadasim malesef seninde dedigin gibi tatliyla hic bir alakasi yokmus
Aynen canım ya. Bebeğin peşinden koşarken incecik olursun korkma

Back
X