Doğum sonrası duş

samanthaa

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
605
95
298
İstanbul
merhaba,

Doğum sonrasında sezeryan ve normal doğumda insan içine çıkmadan önce anne hastanede yıkanıyor mu yoksa eve çıkana kadar yıkanmıyor mu? Bilginiz var mı?

merhaba,

Doğum sonrasında sezeryan ve normal doğumda insan içine çıkmadan önce anne hastanede yıkanıyor mu yoksa eve çıkana kadar yıkanmıyor mu? Bilginiz var mı?
ben odamdakı dusta yıkandım cunku her yerım kan olmustu ve ılk gunkanaman cok oluyor temız hıssetmemıstım kendımı acıkcası yıkanınca rahatladım kı doguma gıtmedende dus alıp gıtmıstım ;)

Sezeryan da 3. Gün banyo yaptım ben doktor öyle istedi odada özel banyo vardı ama sezeryan olunca olmuyor normal doğumda yapabilirsin belki

Her doktorun önerisi farklı oluyor. Sezeryan Doğum yapan bir arkadaşım hastanede yıkanmıştı. Ben de havlu vs götürdüm yanımda, odamın tuvaleti banyosu da çok temizdi ama doktor yıkanma dediği için yıkanmadım. Eve çıktıktan sonra yıkanmıştım, yani 3.günde.

Ben rahat edemediğim için hastanede yıkanmamıştım. Spinal sezeryan olmuştum. Hastaneden çıkmadan dikiş yerime doktor bir bant gibi bişey yapıştırmıştı ve eve gider gitmez onunla banyo yapabilmiştim. Banyodan sonra çıkartmıştım. 2 gün banyo yapma dediler ondan sonra her gün duş alabilirsin demişlerdi bende öyle yapmıştım.

Back
X