Doğum sonrası gebelikten korunma

Evet ben de bunu düşünüyorum.
Spiralden huylanırım gibi geliyor. Biraz huyluyum. Prezervatif de eşimin de benim de çok hoşlandığımız birşey değil. Hap iğne zaten olmaz emzirirken.
Gene de en mantıklısı prezervatif gibi.

bilinen yöntemlerle korunucaz.prezervatif en sağlıklısı gibi geliyor ben de hiç sevmeme ve alerjim olmasına rağmen.

prezervatife güvenmiyorum nedense ama mecburen onunla korunuyoruz şimdilik,spiralden de korkuyorum,doğum kontrol hapı kullanamam çünkü çok unutkanım,Ne yapıcam bende bilmiyorum :uhm:

biz 7 ay prezervatifle korunduk simdi hap kullanmaya basladim hala emziriyorum yakindada spiral taktiricam..emzirme döneminde tek bir korunma hapi var yan etkisi olmayan östrojen icermeyen doktorum onu yazdi ama onudan kötü yani regl olamiyosun 28 günlük hap tabletleri hic ara vermeden yeni pakete baslamak gerekiyo

oğlum 7 aylık oldu bende emzirdiğim için 3 aylık iğne ile korunuyorum ama hala adet görmedim ve kilo vermem gerekiyor bu yüzden iğneyi bırakıp prezervatif kullanıcaz galiba en sağlıklısıda bu ......

doktor doğumdan sonra 3aylık koruma iğnesi yapmıştı bana,şimdi yeniden vurulmayı düşünüyorum ama aylık iğnelerden mi yoksa 3aylık olanlardan mı vurulsam hatta hiç mi vurdurmasam bilemiyorum kararsızım.çok rahat oluyor orası kesin ama kilo yapıyor diyorlar bilemiyorum ben doğumdan sonra kilo aldım ama çok yiyorum kabahati iğneye atmayayım

oğlum 3 aylıkken doktorumun tavsiyesiyle spiral taktırdım... prezervatife güvenemiyorum... hap içemiyoruz emzirdiğimiz için... en mantıklısı spiral diye düşündüm.. 2 dakikalık bi işlemle 5 yıllık spiral taktırdım.. hiç acı duymadım Allaha şükür... korkuyodum çünkü... ilk 2 ay adet kanamalarım biraz fazla oldu... ama sonra düzene girdi... şu an hiçbir şikayetim yok, tavsiye ederim arkadaşlar...

ilk doğumumdan sonra spiral taktırmıştım.ipi koptu içime kaçtı. bu yüzden operasyon geçirmiştim:(

En etkili doğumdan sonra korunma yolu spral bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X