doğum sonrası göbek ve çatlak sorunu...

minikanne2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
41
3
86
Adana
mrh ben 2 yıl önce doğum yaptım..şuan 50 kiloyum ama malesef göbek sorunum var..okadar zayıfladığım halde halen göbek sorunu yaşıyorum ve çatlaklarımda var..duyduğum kadarıyla estetik oluncada karındaki çatlaklar gitmiyormuş..bilgisi olanlar varmı..çünkü 2 yıldır karnımdaki çatlaklara ve göbeğe alışamadım..yağ aldırma işe yararmı acaba..yoksa sonradan geri kilo alınırmı...

benimde 4 buçuk sene oldu doğum yapalı,sezeryanla alındı oğlum. çok kilo aldım göbeğim,kalçalarım,bacaklarım,göğüslerim heryerim çatladı anlayacağınız. ama çaresi yok diye biliyorum,sadece hafifletici tedaviler var.kesin sonuç veren yok maalesef. üstelik ameliyat yerimde iz oldu çok çirkin duruyor. göbekteki fazlalığa ancak karın germe yöntemi iyi gelebilir bence. çok araştırdım bende bu konuları.

Bende de aynı sorun var.1.5 ay önce dogum yaptım gobegim 4 aylık gibi.sadece 56 kiloyum ama gobek top gibi.zamanla göbeğin gectimi merak ettim

Bende de aynı sorun var.1.5 ay önce dogum yaptım gobegim 4 aylık gibi.sadece 56 kiloyum ama gobek top gibi.zamanla göbeğin gectimi merak ettim

Sezeryanla doğurduysanız düzelmesi biraz zaman alabiliyor ama normal doğumda biraz sporla bence baya toplayabilirsiniiz bide daha çok yeni doğum yapmışsınız o kadar göbekde olsun demi

aslinda gobekteki catlaklarin bir cozumu var, karin germe ameliyati yaptirinca gobek deliginin altindaki tum catlaklar gidiyormus gobek deliginin uzerindede varsa bunlarda germeden dolayi asagiya inmis oluyo..
subatta bende germe ameliyati yaptircam bakalim ne olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…