Doğum Sonrası Heyet Raporu

Hayal2012

Mucizem Benimle!...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
365
0
26
Antalya
Kızlar doğum izni bittiğinde kadın doğum uzmanının heyet raporu vermeye yetkisi varmış. Yine bu forumda oluduğuma göre 2,3 ay heyet raporu alan bile olmuş sanırım. Kanun maddesinede baktım doğum izni bitiminde kd drunun duruma göre rapor verebileceği süreyi uzatanileceği yazıyor. Benimse 15 ağustosta başlama yapmam gerekiyor. 30 temmuza randevu aldım doktorumdan gidip konuşacağım bu heyet raporu işini. Bebeğimde zaten alerji çıktı sadece anne sütüyle besleniyor. Et süt tamamen yasak yemiyorum. Bebeğinde ek gıdalara geçişi farklı oluyor süt ve süt ürünleti yemeyecek alerjisi geçdne kadar. 3 aylık bebişimi bırakıp işe başlamak hiç istemiyorum ücretsizede ayrılamıyorum borcumuz çok. Bu şekilde kadın doğum uzmanından heyet raporu alan yada bu konuda bilgidi olan var mı?

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul'da askerlik şubesinde çalışmaktayım. Eylülün başında doğum yaptım, normalde ücretsiz izin almayı planlıyordum ama mevzuatı inceledim, izne çıkmadan 2 hafta içinde ücretsiz izin dilekçesini göndermek gerekiyormuş. tabi bu bilgiyi çok geç öğrendiğim için ücretsiz izin olayım yalan oldu.

Bebeğim de malesef çok sağlıklı değil. kızamık ileri boyutlara ulaştı :( Bana şimdi istanbul'da heyet raporu verebilecek sgk anlaşmalı özel hastane lazım. bilgisi duyumu olanlar lütfen bilgilendirsin. Çok ama çok zor durumdayım, el kadar bebeğimi istifa pahasına da olsa bırakamam.

Yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.

Back