Benim doğum gelmedi çok küçük olduğu için sonlandirdilar doktor dusurtecez dedi ben bir hafta bekledim aldırmadım fakat şu hiç yoktu kese acilmisti bı kere

yine gittim su yok riskleri vardı bana da antibiyotik verdiler zaten ateşin falan çıkarsa direk acile gel demişlerdi .Ya o değilde hepsi parol serumdan sonra olmuştu aslında hep ona bağladım biraz suçluluk hissediyorum keske gitmeseydim.diye bana yaramamış olabilir bünye farklı sonuçta ki tedaviyle olan bir bebekti ilk gebeliğim çok üzgünüm serum takıldıktan sonra 24 saat dolmadan suyum geldi bas ağrım vardı Migren atagim.tuttu üç dört gün en son acile gidelim bi parol serum takarlar dedim.doktor parol serum yazarken yanına da biseyelr yazdı ne olduğunu bilmiyorum bakmadım da kağıda elimde giderken aslında hep bakarım o gün bakmadım suriyelidi doktor da takıldım eve geldim sabahı suyum geldi bir anda çok pişmanım herkese sordum bu durumu parol yapmaz dediler acaba yanlış biseyelr mi takıldı ilk gittigimde doktorumda arveles mi içtin dedi hayır dedim hocam yani ilaç durumuna bağladı rahim kasılma.yapabilir diye çok pişmanım