• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum Sonrasi Ilk Adet

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
.................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben henüz doğum yapmadım ama ablamdan biliyorum 4 ay sonra adet görmüş..
sebebi de emzirdiğin için tekrar hamile kalmayı vücut kendiliğinden engeliyor yani vücudun savunma mekanizması bu.
yani adet görmüyorsun bu sebeple..
ne güzel işte keyfini çıkar bunun:içelim::1hug:

benim 10 ay oldu hala olmadım emzirmemden kaynaklanıyor ama yine korunun...

canım bende olmadım 4,5 ay oldu dogum yapalı,normal 1 yılı gecenler var merak etme

.......................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
bende 9 ay adet gormedim canim
ama ben korunuyordum hapla

bende de 3 ay oldu bekliyoruz, ama endişelenmemeli sanırım 18 aya kadar normalmiş...

benim hiç sekmedi..normal şekilde..kırkbaşı derler 40 ım çıktığı gün oldum.daha sonra her ay olmaya devem ediyorum.sonra değişirmi bilmem.3.5 ay oldu doğum yapalı..kullandığınız doğum haplarının yan etkiside olabilir..

dogumumun uzerınden 6 ay 15 gun oldu hala olmadım dogum kontrol hapı da kullanmıyorum ama olmadım hala cok sıkmaya basladı artık bacaklarım cok agrıyor gecıkmeyle alakalı oldugunu dusunuyorum ama artık gelsın normale donmek ıstıyorum ayrıca bel agrısı ve kasık agrısına benzeyen agrılar var sızlerde de oluyomu daha ne kadar surer gelsın artık bu arada emzıyorum

ben doğum yapalı 26 gün oldu ve adet oldum bünnyeye göre değişir canım:içelim::içelim::içelim:

iki kez dogum yaptim 10 ay emzirdim ikisindede emzirmeyi biraktiktan 3 hafta sonra geldi..

fisfisfisben oğlumda hemen adet gördüm ama emzirmedim iki aydır doğum yaptım ayda iki defa oldum sakın ha emzirme asla korumuyo hamileliği ona bence güvenme hem merak etme aama yinede temkinli ol bence nolur nolmaz canım :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar,benimde oğlum 5.5 aylık oldu bendaha geçen ayın 6 sında oldum.ama bu ay birz gecikti.senağlama....oğlumu emziriyorum ve çalıştığım için süt sağıyorum.endişelenmeye başladım eşim korunuyodu ama,benim durumumda olan varmı endişe içindeyim tahlil yaptıramam çünkü erken .arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum umarım benim gibi olan vardır.

merhaba arkadaşlar,benimde oğlum 5.5 aylık oldu bendaha geçen ayın 6 sında oldum.ama bu ay birz gecikti.senağlama....oğlumu emziriyorum ve çalıştığım için süt sağıyorum.endişelenmeye başladım eşim korunuyodu ama,benim durumumda olan varmı endişe içindeyim tahlil yaptıramam çünkü erken .arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum umarım benim gibi olan vardır.

benim kızım da 4 aylık oldu geçen ayın 10da adet oldum ve hala gözlerim yolda bekliyorum adet olmadım ve resmen 3,5 atıyorum.emzirmeyede hala devam.çok merak ediyorum ne zaman olcam diye yada olmuyacam diye.kafamçokkarıştıkadın olmak çok zor çokkkkk

benimde bugün 2 ay oldu ve halen olmadım artık adet olmak istiyorum kasık ağrıları ve karında şişkinlik yapıyor ve bir an önce düzene girmek istiyorummmmmmmmmmmm

Back
X