Dogum sonrasi iştah sorunu ve gitmeyen kilolar :(

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
arkadaşlar 6 agustos dogum yaptim.63le hamile kalmiştim boyum 166 doguma tam 85le girdim dogumsonrasi 76kiloya indim yemegiime dikkat ederek 45 gunde tam 7 kilo verdim.69 oluncq rejimi baya saldim.şuan 1 aydir sadece 1kilo vererek 68kiloyum.sorunum şu ki emzirdigim için cok sık acikiyorum cokta iştahliyim utaniyorum soylemeye ama gozum doymuyor sanki karnim doysada :(( cok mutsuzum bu durumdan .. gunluk en az 3 litre su iciyorum spor olarakta 25-30 dk muzik açip dans ediyorum zumba.başka ne yapa bilirim onerileriniz varmi?

arkadaşlar 6 agustos dogum yaptim.63le hamile kalmiştim boyum 166 doguma tam 85le girdim dogumsonrasi 76kiloya indim yemegiime dikkat ederek 45 gunde tam 7 kilo verdim.69 oluncq rejimi baya saldim.şuan 1 aydir sadece 1kilo vererek 68kiloyum.sorunum şu ki emzirdigim için cok sık acikiyorum cokta iştahliyim utaniyorum soylemeye ama gozum doymuyor sanki karnim doysada :KK43:( cok mutsuzum bu durumdan .. gunluk en az 3 litre su iciyorum spor olarakta 25-30 dk muzik açip dans ediyorum zumba.başka ne yapa bilirim onerileriniz varmi?

Ah ah kiLoLar bende benim gibi varmidir diyorum 8arlik 2015te dogm yaptim 64le hamis kaldim 90la soguma girdim dogumdan 1hafta sonra 74e dustum bebegm 3ayLik ve ben haLa 74üm.sanirim odem atiyoruz canim ve kiLo vermek duruyor.sana onerimse youtube gir bkk idmani yaz o idmana uy 1.seviyeyle. basla ben o idmanla sikilamistim dogum oncesinde 3ayda 3beden kadar kuculmustum simdi tekrar yapicamm allahin izniyle.bebegimde izin verirse tabi.malesefki bebislerimiz kucuk oLdugu icin pek yuruyus soz konusu oLmuyor ama netten bu ve bunun gbi idmanLar yaparak kuLo atabiLiriz ekmek un ve sekeri keserek desteklersek hem kilo veririz hem sklasiriz diye umuyorum 1aysonra tekrar yazicam sende yaz yaptikLarini ve guncel kilonu azmini yitirme .allah yardimcimiz olsun

Back